Translate

čtvrtek 1. ledna 2015

(po) Vánoční HAUL: kosmetika,bižu...

Ahoj,

tak jsem zpět.Doufám,že jste si vánoční svátky užily,tak jak se  má! :) Zároveň bych vám chtěla popřát jen to nejlepší do nového roku (včera jsem to nestihla),mějte rádi sebe i všechny kolem,neřešte hlouposti a jděte si za svým!
 Dále bych vám moc chtěla poděkovat za to,že můj blog ještě pořád čtete a navštěvujete,moc si toho vážím!

A teď už k věci.Nebudu dělat spešl článek co jsem dostala k vánocům,ale některé dárky zahrnu tady do toho článku,HAULU.Mám tu hlavně kosmetiku (AVON,ORIFLAME),2 kousky z bižu a jeden kousek elektroniky.Některé věci jsem si koupila sama,jiné jsem dostala.Co se oblečení týče,tak to necháme zas na někdy jindy.

Jdeme na to...


Snad největší radost mi udělala tato sada od Avonu,která se skládá z krému na tělo,parfémem a mini parfémem do kabelky.Voní krásně květinově a do té vůně jsem se vážně zamilovala.Díky,mami! :)

Kdo čte blog už déle,tak ví,že tohle jsou takové mé dva svaté grály,které kupuji pořád dokola.Olejíček na vlasy a krém na tělo i obličej od Avonu.

 Sada krému na obličej a krému pod oči s kaviárem od Avonu z řady PLANET SPA.Hmm myslím si,že to není úplně pro mou věkovou kategorii,ale tak krém si ještě nějaký čas poleží,mám jich načnuto až moc.Krém pod oči už používám,tak jsem zvědavá.

Sladce růžová rtěnka od Essence a tvářenka v tyčince od Essence,tyto dárečky jsem vyhrála v GA.

Paletka stínů od Avonu,kterou jsem zatím použila jednou a pigmentace není až tak nejlepší,ale na projasnění je ta světlá barvička skvělá! :) Bronzující perly (AVON) už možná vyšly z módy,ale já je překvapivě celkem ráda používám a ty moje staré už moc nebarví,takže jsem  ráda za nové.

Krém na ruce kakao a lotosový květ od Avonu,to se hodí vždycky.Moje oblíbené tělové mléko taktéž od Avonu.Mám ráda jeho vůni,mám i parfém stejné vůně (někde xD..).

Peeling na tělo,který voní jako nějaký puding.Stejně tak i třpytkatý krém na tělo.Obojí mám ve skupině "zimní vůně",takže je budu používat v tomhle období.Opět od Avonu.

Přírodní krém  (balzám) na pleť s mateří kašičkou,který jsem dostala od Barči (zdravím Barču xD,která blog občas čte a moc ji tímto děkuji).Jsem na něj moc zvědavá,ale asi si ještě také nějaký ten čas poleží,nechci jej načínat dokud tu mám spoustu produktů nedodělaných,zbytečně by se kazil.:)

Lak na nehty,který je mega neonově růžový ,čekala jsem spíše korálovou barvu (na fotce se to nezdá),Avon.Zázračný kelímek od Oriflame,to je produkt,který také kupuji pořád dokola a moc mi na rty vyhovuje,tentokrát vůně kokosu,která u mě zatím vede! :)

Třpytivý nazelenalý sorbet od Essence,který je úplně na prd,nedá se použít samostatně,ani pod stíny,jsou to jen třpytky co se drolí.Možná jej budu používat na tělo třeba na plesy,nebo nevím.:/ Mono stíny od Essence metal glam v růžové barvě se zlatým shimmerem a třpytkami,ten se mi trochu rozbil,ale barva je hezká a podle mě bude fajn i jako tvářenka.Obojí jsem vyhrála v GA.:)

Parfém Incandessence a k tomu kuličku jsem dostala od tety.Moc hezky to voní.A i když nejsem moc na tady ty kuličkové deodoranty,určitě je budu ráda používat společně.Jsou jak jinak než od Avonu.

Ze šperků tu mám tyto bižu náušničky,které jsem si vybrala sama V GATE a nadčasový  náramek z perliček je od tety.:)

Poslední věcí je elektronika,konkrétně tedy fén od PHILIPS.Prej abych nemusela krást mamce ten její xD.Já tomu moc nerozumím,takže hlavně že to vlasy vysuší,snažím se jej používat co nejméně,abych si vlasy neničila :).

A teď jsem si uvědomila,že jsem dvě věci zapomněla, a to: sadu na holení a peeling s meruňkou od Oriflame,tak to bude hold bez fotek a uvidíte je třeba v nějaké recenzi.


A jaké byly vaše Vánoce?Co jste našli pod stromečkem vy? :)

Přeji hezký zbytek dne.

6 komentářů:

  1. Ten krém s mateří kašičkou jsem taky dostala :) Jinak moc se mi líbí ta první sada Avon - vypadá doopravdy nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, pěkné nákupy po vánocích. Ta první sada je rozkošná :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  3. Hned ta první sada je krásná, vůbec jsem si ji v katalogu nevšimla :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není tam až tak dlouho..pár měsíců zpět to byla novinka :)

      Vymazat
  4. Kaviárovou řadu od Avonu mám moc ráda, výborné jsou jejich ampulky na pleť.

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!