Translate

sobota 6. června 2015

paletka očích stínů NATURALY YOURS (Zoeva)

Ahoj,

dnes si dáme recenzi na paletku v  krásných přírodních,zemitých tónech.Do této paletky jsem se naprosto zamilovala,protože se moc ráda líčím hlavně hnědými odstíny,stíny v přírodních barvách.

Dle mého názoru tuto paletku využije každá slečna,paní... v každím věku,protože je opravdu naprosto univerzální.:)
Já sama bych ji klidně i pořídila pro mamču,nebo kamarádku jako dáreček,nebo tak.



Paletka obsahuje stíny jak matné,tak třpytivé s leskem.Dá se s ní udělat jak jemné denní líčení,tak i hnědé kouřovky,pokud by jste chtěli ještě přitvrdit na večer třeba,stačí přidat kapku černé.:)

Co se pigmentace týče,tak ta je prostě boží! Je pravda,že matné stíny maličko práší,ale úplně minimálně.Nemám jim to za zlé ,protože to dělají téměř každé matné stíny,i od dražších značek.:)
Teď mě nekamenujte,ale dle mého názoru jsou tyto stíny lepší kvality,než-li v paletce od Urban Decay-Naked BASIC.







Poprvé jsem tuto paletku viděla u Lucky na  YT  (Svet podle LU),kde tuto paletku recenzovala.Tenkrát jsem si řekla,že tuto krásnou paletku musím prostě mít! Nakonec se její nákup prodlužoval a dostalo se na ni až letos v dubnu.Od té doby se s ní líčím denně! Fakt nekecám xD.
Ještě bych podotkla,že jsou spíše v teplém podtónu,alespoň na mě tak působí.


Co se obalu týče,tak paletka má krásný papírový obal,nebo spíše je vyrobena ze silěnjšího kartonu,nebo jak to popsat..Mě osobně se to líbí mnohem více,než třeba plast.Hezký potisk,líbil by se mi i jako tepeta xD.Mínusem pro někoho může být,že neobsahuje zrcátko,ale já zrcátka v paletkách nepoužívám,takže mi to nevadí.:) Celá paletka je ještě zastrčena do obalu ze stejným potiskem, z kterého se paletka vysune.



No a teď už k jednotlivým odstínům.Nejdříve vrchní řada,poté spodní.

PURE- je moc fajn na blendění přechodů mezi stíny,je matný,tělový odstín,takže na ruce nejde téměř vidět (taktéž na víčku)

SOFT & SEXY- teplá hnědá barvička,takové zamíchané latéčko,tak bych tuto barvu popsala já xD,je to jedna z mých top barviček z této paletky,je matná a je moc fajn na konturování oka

SMOOTH HARMONY-barva šampaňského s růžovým podtónem,fajn na rozjasnění vnitřního koutku,zlato- růžový shimmer

FOREVER YOURS-bronzová,oranžovo- růžový podtón,teplá barvička se shimmerem

SLOW DANCE-matná,tmavší hnědá,možná by se dala použít i na obočí,ale na mě má moc teplý podtón,fajn je i do ohybu oka na zvýraznění,na hnědé kouřové oči,také jeden z mých oblíbených stínů


FIRST LOVE- krémová barva,matná,fajn pod obočí na rozjasnění,na blendění,do vnitřního koutku oka

CASUAL ELEGANCE- zlatá šampaň,přijde mi,že se více drolí než ostatní stíny z paletky  celkově mne tato barva moc nezaujala,má žlutý podtón

SWEET SOUND- moc ráda ji používám spolu s color tatto( tím bronzovým odstínem),teplý podtón,hnědá se shimmerem,není tolik do oranžova jako některé jiné bronzové stíny,mám tento stín moc ráda :)

LOVELY MONDAY- studenější hnědá než ostatní stíny v paletce,jemný shimmer

TIMELESS CHIC-matná,uhlová černá,fajn na kouřové líčení



Zaujala vás tato paletka? Máte něco od Zoevy?

 Já jsem zakoupila ještě sadu štětců na oči a rtěnku,ale o těch později.:)Jediné co prozradím je to,že štětce jsou skvostné! Ještě bych do budoucna určitě chtěla některou z jejich paletek,protože vypadají krásně,mají super obaly i kvalitu.Moc se mi líbí třeba paletka ROSE GOLDEN,nebo COCOA BLEND.:)


Množství: 10x 1,5 g   Cena: 527 Kč

odkaz kde můžete koupit:  http://www.zoeva.cz/zoeva/eshop/2-1-MAKEUP-OCI/4-2-MAKEUP-PALETY/5/291-EYESHADOW-PALETTE-NATURALLY-YOURS



Doufám,že si užíváte to nádherné letní počasí a víkend.:) Přeji hezký zbytek večera všem.:)







6 komentářů:

  1. Už jsem na paletky koukala a zrovna dnes a musím říct, že mě pěkně lákají :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pekny obal i pigmentace.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ta je tak krásná, hlavně ty barvy, nádhera :) moc se mi líbí jejich štětce, hlavně ty rose gold :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také mě zaujaly ty rose gold,ale i ty hnědé :),sama jsem koupila tu nejobyčejnější řadu na smokey eyes v černé barvě :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!