Translate

úterý 16. června 2015

Velké deodorantové/antiperspirantové spotřebováno !

Ahojky,

dnes si dáme velké spotřebováno antipers./deodorantů.Nebojte,nespotřebovala jsem toho tolik během měsíce,dvou...ale syslila jsem si to tu nějaký ten pátek,abych pak mohla udělat velké spotřebováno,produkty srovnat mezi sebou a sepsat tento článek.:) I když se musím přiznat,že mám celkem velkou spotřebu těchto pomocníků.
Mám je různě po kabelkách (sprejové),ale jinak doma každé ráno a večer používám nejčastěji tuhé varianty.Našla jsem tu i pár kuliček,ale ty moc ráda nemám.Nesnesu mokré podpaží,dlouho schnou.

Vybrala jsem různé značky,druhy,ale vše běžně dostupné v drogerii ! :)

jdeme na to...

Začneme pro mě nejhoršíma deo./antiper. a to jsou bohužel ty od Adidas.Mám tu dvě varianty ve spreji a pak ještě jednu tuhou variantu.Absolutně mi nepomáhají proti pocení! První sprej je z takové té "sportovní řady" nebo jak bych to řekla,mám dva druhy (vůně),oba voní hezky,čistě.Bohužel mi nepomáhají na pocení a na oblečení mi dělají fleky.Druhý sprejík (oranžový) Fresh escape je fajn.Sice nepomáhá proti pocení (ani nemá,není to antiper.,ale deodorant),ale nebělí oblečení a ráda si ho hodím do kabelky třeba jen tak na přestříknutí podpaží během dne.Mají nádherné vůně (měla sem snad 5 druhů už).Tento můžu klidně doporučit,pokud se chcete osvěžit jen během dne,nezabraňuje však pocení.:)



Tuhá varianta Adidasu,opět hezká vůně.Bohužel zase bělí a na pocení nepomáhá ani malinko! :( Trochu mě to zklamalo.48h nevydrží ani náhodou xD,sotva dvě hodiny.Ale musím zase říct,že já se hlavně v létě potím celkem dost,takže pro někoho kdo nemá tak velké požadavky by to možná být mohlo.:)

Rexona invisible,tuhá varianta.Celkově mám Rexonu ze všech značek nejradši,co se týče antiperspirantů/deo..Krásně voní,sice také bělí prádlo,ale to ji odpustím,protože funguje proti pocení.
Za mě ano!


A máme tu celou řadu produktů od Dove.Jedná se o takovou tu řadu,která byla testována na sto barvách a neměla by obarvovat oblečení.Voní jemně,ale přiznám se,že to není zrovna top vůně pro mou osobnost.Je bez alkoholu.Opět mi proti pocení moc nepomáhala ani jedna varianta ze třech.Nejradši sem však měla variantu tuhou.Nekoupila bych si znovu.



Další kousky jsou od Nivei,které jsem koupila hned tři nedávno.Zatím jsem spotřebovala dva a opět se musím přiznat,že za mě nic moc.Vůně nádherné,velký výběr,to chválím! Vůbec mi ale nepřijde,že by něco dělaly.Ano voní,ale jen chvíli.Našla jsem v nich malý rozdíl přece jen.Na jednom z nich (
růžová varianta s perlami) se píše,že je to antiperspirant.A je pravda,že tanhle druh sice prádlo bělí,ale proti pocení alespoň malinko pomáhá.
V další variantě se píše,že je to deodorant a ten nedělá fleky,jen ovoní,ale dle mého nic moc nedělá.
Nevím no,nejsem z nich moc nadšená,ale variantu s perlami bych si klidně do kabelky pořídila znovu.



Dalšími  jsou deo./antiperspiranto xD od Lady Speed Stick.Mám variantu,kdy se točením vytlačí průhledný gelík.Voní tak nějak zvláštně,připomíná mi to pánský gel na vlasy xD.Trošku mi vadí,že dlouho zasychá,nedělá fleky (možná jen mokré).
 Avšak druhá varianta v tuhém provedení s aloe vera mi vyhovoval víc.Nádherně,ale opravdu nádherně voněl! Flíčky na oblečení sice zanechával,ale v podpaží sem jej cítila dlouho krásně vonět.Takže tenhle bych klidně znovu koupila,i když výdrž proti pocení není taky tak velká.


Sprejové varianty Rexony.Neurazí,nenadchnou.Avšak je mám celkem ráda,jen tak do kabelky.Vůně jsou fajn,velký výběr.Dělají bílé skvrny.Mnohem radši mám tuhé varianty od Rexony.


A na úplný konec moji dva momentální favoriti co se deodorantů a antiperspirantů týče.I když jsem na začátku říkala,že mi sprejová varianta od Dove moc nevyhovovala,tak jsem si přece jen jednu oblíbila,hlavně kvůli lepší,hezčí vůni.Má to být s minerály z mrtvého moře,mě  však ta vůně připomíná žlutý meloun,nebo tak něco.Moc ráda jej nosím v kabelce na přestříkání a osvěžení podpaží během dne.

Miláčkem se však stala Rexona MAXIMUM PROTECTION, hodně opěvovaná na všech blozích.I já si tento antiperspirant zamilovala,protože se po něm opravdu nepotím! Což je téměř zázrak.Je to jediný antiperspirant (po Dricoloru z lékárny) co tohle zvládne,navíc krásně voní! Myslím,že mají také víc variant,ale mě tahle zelená vyhovuje.Vyhovuje mi i aplikace,kdy z dírek vyjede trocha krémíku,který si máznete do podpaží.Za mě jedno velké ANO! A určitě si ji pořídím zas.:)



A jaký je váš oblíbený deo./antiperspirant? :) Už mě štve všude psát deo./anti. a nechápu proč jasně nenapíšou na výrobek co to je,ale píší všude pro jistotu oboje xD xD.


Tak jo xD..Krásný zbytek dne všem! :)

2 komentáře:

  1. Dove miluji a jejich deodoranty tuhe i ve spreji velice vyhovovali.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!