Translate

pátek 19. června 2015

Nákupy kosmetiky- (2. část května+ zapomenuté z dubna)

Ahoj,

dnes tu pro vás mám, i když opožděně,nákupy kosmetiky z druhé části května (plus to co jsem zapomněla v dubnu).



Z Avonu jsem si objednala hned několik věciček.A to sprej na nohy s ananasem a ze stejné řady i peeling na nohy.Celou sadu ještě s krémem (který jsem vám věnovala do soutěže,která pořád běží) jsem koupila v akci a 99 Kč.Moc hezky voní.

Dalším kouskem z Avonu je obnovující sérum na vlasy .Chtěla jsem jej zkusit a jednou jej vyměnit za mé oblíbené sérum taktéž od Avonu,ale to s argaovým olejem a musím říct,že se k němu vrátím zpátky a už jej mám objedáné (asi padesáté balení xD.).Toto růžové mi tolik nevoní a ani vláskům nedělá dobře tolik jako to a arg.olejem.:) Stojí asi kolem 60 Kč.

Intenzivní čistící krém s 2% kys.salicylovou jsem si vzala jen proto,že měli  Avonu akci 2 ks z řady na problematickou pleť za cenu 99 Kč.Ještě jsem jej nezkoušela.K němu jsem přihodila ještě masku s minerály a taktéž kys.salicylovou,mám ji už po druhé a celkem mi vyhovuje.Střídám ji však s jinými maskami.

Protože chránit se před sluníčkem by mělo být na místě,a to nejen ve velkých pařácích,ale i první sluníčko dokáže kůži podráždit,pořídila jsem si (nebo spíš mamka) sprej na opalování s spf 15,voděodolné mléko.Myslím,že až trošku chytneme,že už bude patnáctka stačit.Asi za 150 Kč.
Já si ještě pro jistotu už na jaře,ještě před tím,než sem trochu chytla barvu pořídila samoopalovací mléko.160 Kč.Obojí Avon.(Omlouvám se za špatnou kvalitu fotky).

Jako dáreček k nákupu jsem dostala tento balzám na rty od Avonu z řady planet spa,s bambuckým máslem.Je fajn,i když dost hutné.


Asi předposlední věcí z Avonu a už dám pokoj xD.Teď si tak říkám,že jsem všechny tyto věci od Avonu určitě nenakoupila za půl měsíce,ae spíše za dva měsíce,ale ještě jsem vám je neukázala.:)
Tohle je moc šikovná věcička na paty a chodila celkově.Je to takové to vajíčko s nástavci na ztvrdlou kůži na nohou   (na hodně hrubé paty použijete jak já říkám struhadlo,celá chodila obrousíte jemnějším "brousidlem" xD a ve vaně můžete třeba použít klasickou pemzu.Moc mi toto vajíčko vyhovuje a nestálo ani moc.Asi 70 Kč.

Úplně obyč lak na vlasy od Intersparové značky Beauty Kiss,žádný velký zázrak.Netuším kolik stojí,dostala jsem jej k narozeninám.Další dvě věcičky z Avonu jsem opět dostala jako dárek k nákupu.Jedná se o nějaký sprejík na vlasy,který je má zpevňovat a vyživovat a pak šampon silk protein,není špatný.Ceny neznám,byly to dárky.



Vlhčených ubrousků není nikdy dost.Na těchto není nic extra,nějak nevoní.Jsou teda primárně určené pro mimča,ale tak...Používám je jak na prach,na utírání make-upu,na utírání rukou.Nosím je i po kabelce (ty menší),prostě se hodí vždy! :) Velké balení od baby love jsem koupila v Dm drogerii a byly v balení po  4 a stály do 100 Kč.Druhé, menší jsou z  Tesca asi za 30 Kč,možná i méně.

Voňavá,relaxační tabletka do vany,kterou jsem koupila v Kauflandu asi za 17 Kč.Měla jsem ještě s vůní žlutého melounu a moc krásně voní,tak snad bude i tato s květinou,za ty peníze fajn,tableta je celkem velká.
Další klasika co u mě v kabelce nesmí chybět antibakteriální gelík Balea (z DM) na ruce,ten se hodí vždy ať už v MHD,v práci,kdekoliv mezi jídlem.Stojí asi 40 Kč.

Čistící pěna Himalaya Herbals na problematickou pleť,s výtažky z nimba.Určitě na ní budu dělat recenzi,protože je je rozhodně lepší jak  pěna od Avonu,nebo Cannaderm.Na akné mi zatím opravdu pomáhá a pupínky hezky vysušuje.Je potřeba se po ní ale dobře namazat,což tak jako tak dělám.:)Stála mě 139 Kč a koupila jsem ji v Tescu,dá se případně pořídit i na internetu.

Peeling s černým cukrem a uhlím.Nejsem si jistá jestli už jsem vám jej nekoukazovala,ale to nevadí.Každopádně se zařadil opět do kategorie produktů,které opravdu můžu! Celkově mám Freeman moc ráda,hlavně jejich masky a peeling s meruňkou.V akci jsem jej pořídila za 80 Kč v teta drogerii.



Totálně levný make-up asi za 50 Kč od Miss sporty.Přiznám se,že této značce se vyhejbám běžně obloukem,nevím co mě to popadlo,ale prostě jsem si koupila make-up.Má být matující.Myslím,že na pleť bez problémů by stačil,třeba na léto,ale špatně se mi roztírá.Co musím pochválit je barva,odstín 01 ivory,i pro bledule je fajn neutrální béžová.Krytí je slabší.
Na zapudrování jsem pořídila lisovaný transparentní pudr od Essence,abych jej mohla srovnat s tím od UMA.Zatím Essence vede!Stál cca 70 Kč.

A aby těch přípravků a  opalování nebylo málo máme tu další xD.Tentokrát jsem si vybrala dvojici od Astrid.Mléko s ochranou 30,voděodolné a mléko po opalování.Přiznám se,že mléka,nebo oleje ve spreji mi na opalování vyhovují více než tyto,ale určitě je využiji já,nebo někdo z rodiny.Krém po opalování je moc fajn,lehoučké mléko,které zklidňuje.Sada mě stála v teta drogerii 250 Kč.

Já tu pořád plácám,že už je to poslední produkt z Avonu a máme tu další! xD Tentokrát opět z řady planet spa,nádherně voňavé čokoládové suflé.Boží! V akci jsem jej pořídila asi za 120 Kč,možá za míň.

Dalším velkým oblínecem se stala obyčejná levná vazelína české značky Herbavera,je s konopím a heřmánkem a je boží hlavně na suchá místa,já ji nejvíc využívám na rty (neustále si je tím patlám), a také chodila,občas ruce.Stojí kolem 50 Kč,dá se pořídit v malých obchůdkách,jednotách coop...Mají i variantu s měsíčkem lékařským,nebo levandulí.

Dárečky k narozeninám od tety.Nivea odličovač očí a pleťová voda od Astrid,tu už jsem měla a je moc fajn,krásně voní a nedráždí pleť,zároveň stojí pár korun.

Bioderma oční krém,který je sice na mimické vrásky.Nemyslím si,že bych to úplně ve svých 20 letech potřebovala,ale vyhrála jsem jej na fb stránkách Biodermy a jsem za něj moc ráda.Už jej testuji a je moc příjemný.Prevence je přeci důležitá.Až ty vrásky budu mít,tak mi krém nepomůže xD.

Tyto pomocníky proti pocení jste mohli již vidět v deodorantovém spotřebováno.Ještě prázdné nejsou,ale chtěla jsem je tam prostě zařadit.Jsou oba moc fajn.Rexona maximum protection je prostě skvělá,v akci jsem ji pořídila asi za 99 Kč.Deo do kabelky ve spreji od Dove jsem pořídila asi za 50 Kč.

 Uff...a jsme konečně u konce :) xD..posledním produktem je sprchový gel s aloe vera,krásně čistě voní.Stojí asi 50 Kč a mamka jej pořídila v jednotě coop.:)

Když se na tenhle obrovský nákup dívám,tak si říkám,že bych se měla krotit,protože i v červnu jsem nakupovala dost a to i oblečení a boty,ale i spoustu kosmetiky. Myslím,že si dám nákupní stopku xD.

Tak jo,doufám,že jste se u tak dlouhého článku nenudili.

Přeji hezký večer! :)

2 komentáře:

  1. tolik bych potřebovala něco na nohy. vypadají příšerně! vůbec se o ně nestarám, a tak není divu, že se podobají nohám sedmdesátnice... díky tomuto článku mám pár tipů, takže díky! :-)

    Zvu vás všechny na giveaway, ve které můžete vyhrát dvě sady výrobků na vlasy značky Aussie a pustit tak letní sluníčko do svých vlásků :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Masku od Freemana chci taky vyzkoušet :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!