Translate

středa 27. května 2015

kosmetický HAUL : (duben,1.část května)

Ahoj,

tak tu máme zase nákupy.Tentokrát to bude ještě opožděně za duben a přidám i část z května,aby toho potom nebylo moc :).

Trochu sem se rozšoupla,hlavně co se sprcháčů týče xD.To je tak,když mamka řekne: kupte někdo sprchový gel,není se čím umýt a všichni z rodiny jdou a nějaký ten sprchový gel pořídí.:).No nějak si to odůvodnit musím,že? xD :)


Začnu tedy rovnou sprcháčovou mánií.V teta drogerii měli 50% slevy na Palmolive.Ačkoliv tuto značku normálně nevyhledávám,za 25 Kč každý sprcháč a velká pěna do koupele za 35Kč,to jsem tam nemohla nechat.Navíc krásně voní.:) Z novinek jsem si vybral ten růžový s peelingem,no abych pravdu řekla,tak ty částice v tom jsou malinké,ale zase hrubé,takže to trochu obrousí,ale představovala bych si to lepší xD.Zas ale nádherně ovocně voní! A mají vice druhů.Druhý je krémový a voní krásně po ovoci.




Další sprchové gely jsem pořídila v Lidlu,asi za 40 Kč/kus.Opět krásně voní.:) Jeden meruňkově,druhý po mangu.
 No a poslední řada sprchových gelů je od FA,opět značky,kterou nevyhledávám.Ale tyto novinkové gely mě velmi mile překvapily,nádherně voní! Hlavně ten modrý s lotusovým květem a vůně drží i na těle.:).Tenhle nákup  se taťkovi povedl.

Konečně i já jsem zakoupila tak moc chválená tělová másla Cien z LIDLU a musím říct,že jsem jim naprosto propadla! Nádherně hydratují a jsou prostě skvělá! Mám kokosové a kakaové,určitě zkusím i mangovou variantu.:) Koupila jsem je v akci za 99 Kč. (Na fotce kokosová varianta).



Dalším mazáním,které jsem si hoooodně oblíbila je obyčejný dětský olejíček od Johnson´s baby.Já mám variantu pro dobré spaní.Stál mě asi 60 Kč v akci a je boží! Krásně hydratuje,celkem rychle se vsakuje a voní jako bonbony.Určitě to není poslední dětský olejíček,který jsem zkusila.Celkově jsem si oleje a másla oblíbila,takže jimi hodlám nahradit lehounká mléka,která nic nedělají.

Na co by se nemělo zapomínat,je také péče o nohy.Zvlášť teď na jaře a v létě.Proto jsem koupila mega levný krém na nohy  Ozalin -s levandulí .Měl by to být český výrobek.Má za úkol změkčovat ztvrdlou kůži.Stál asi 40 Kč.Kupovala jsem v teta drogerii.:) Článek jak pečuji o nohy já bude snad brzy.

 V teta drogerii měli také akci  na deodoranty od Nivei.Tři kusy mě vyšli na 99 Kč.Což je moc hezká cena dle mého názoru za tři sprejíky.Bohužel,znovu už si je nepořídím.Krom toho,že hezky voní,tak proti pocení absolutně nefungují..:(

A na závěr si dáme trochu dekorativky.Tady jsem si koupila jen tužku na rty od Essence.Mám již druhou a jsem s nimi velmi spokojená.Tato je v růžovoučkém odstínu a nese název 12 WISH ME A ROSE.

A protože kdo nemá COLOR TATTOO od Maybelline jako by nebyl,tak jsem si pořídila úplně své první i já.Vybrala jsem si takový ten hodně oblíbený hnědý třpytivý odstín.Určitě si koupím i další barvičky,protože je to bomba.:)Pořídila jsem jej v akci asi za 120 Kč v teta drogerii.


A jaký byl váš nákup za uplynulý měsíc? :)

10 komentářů:

  1. Páni, to je hromada novinek :) zaujal mě ten dětský olejíček, ten musím mít :) a taky to tělové máslo z Lidlu :)

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Mě antiperspiranty od Nivei pomáhaly. :) Moc pěkné nákupy. :) Já si tento měsíc pořizovala spíše dekorativku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. možná se méně potíš :),také bych měla pořídit zase nějákou dekorativku,je pravda,že spíše utrácím za pečující produkty :)

      Vymazat
  3. Tělové máslo od Cien vypadá velmi lákavě, asi taky skočím do Lidlu. :-) Moc pěkné nákupy.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Super věci :) pokud by tě zajímaly moje nákupy, tak zavítej na můj blog.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  5. Telové maslo zháňam už milión rokov, bohužiaľ v Lidloch, do ktorých chodím nie a nie nájsť :) inak detské olejčeky sú skvelé, aj detská kozmetika ako taká :)
    enjoy little cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u nás jich také nemají v lidlu moc :) z dětské kosmetiky mám ráda ještě šampony :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!