Translate

středa 4. června 2014

Tvářenka z květin (Zuii ORGANIC)

Ahoj,

dnes tu mám pro vás recenzi podle mě docela zajímavého produktu,kterým je tvářenka značky Zuii organic.

Tato kosmetika se vyrábí ručně v Austrálii a je to dalo by se říct "novinka",alespoň tady u nás určitě.
Zajímavá je tato kosmetika tím,že všechny produkty Zuii jsou minimálně z 95 % složené z  květin a jejich výtažků certifikovaných v biokvalitě. Jako další přísady jsou při výrobě Zuii použity ty nejkvalitnější esenciální oleje, vitamíny a minerály. Naprostou samozřejmostí dekorativních výrobků Zuii je, že neobsahují žádné chemické látky z ropy, parabeny, mastek, geneticky modifikované složky ani konzervační látky (čerpáno ze stránek biorganica.cz).Měla by také přispívat k hojení různých kožních problémů atd.


Když se tedy na facebookové stránce Biorganica.cz objevila výzva,neváhala jsem  a zúčastnila se.Myslím,že to bylo něco pro blogerky, a že prvních 15 které se přihlásí jako první,získají na testování jeden TESTER dekorativní kosmetiky od společnosti ZUII organic dle vlastního výběru.

A podařilo se! Sice jsem to nečekala,ale když mi domů přišel balíček,byla jsem totálně nadšená,že mohu vyzkoušet něco zcela nového a podělit se o to později s vámi.:)

Dlouho jsem přemýšlela jaký výrobek si mám na testování vybrat,protože nebyl čas googlit si swatche,chtěla jsem být mezi prvními 15 xD.Nakonec jsem se rozhodla pro tvářenku v odstínu MELON.

První co mě velice zaujalo byla krabička výrobku! Já vím,že jde hlavně o produkt samotný,ale vždyť tohle je něco takto roztomilého,že jsem nemohla tomu nevěnovat pozornost.:)

Co se týče přímo obalu, v kterém je produkt zasazen,ten mě tolik nenadchl,je to obyčejný plast.Sice ne úplný bakelit,ale trošičku mě to zklamalo.Tvářenka má šroubovací víčko,což je maličko nepraktické po ránu,když se chvátá,ale to už jsem říkala v minulém článku o tvářenkách.


Přejdeme-li k samotném produktu,ta tomu nemám snad co vytknout! I když se na povrchu zdá být velmi suchý,krásně chytá na štětec a má dobrou pigmentaci.

Můj odstín MELON je velmi zvláštní odstín.Při nanesení totiž vypadá někdy růžově a někdy je to taková oranžová se shimmerem.Velmi mě to překvapilo,protože jsem nikdy neviděla tvářenku,která by se měnila podle toho jak se natočíte,víte jak to myslím xD.
Když si produkt nanesu například na ruku,je to narůžovělá barva s trochou shimmeru,ale po okrajích je to takový hezký odstín naoranžovělé se shimmerem.:) Přijde mi to velice zajímavé.

Tento odstín tedy neobsahuje třpytky,ale shimmer ano! Mě to ale vůbec nevadí,protože si myslím,že to bude fajn na léto,kdy těm tvářím přidá trochu lesk a šmrnc zároveň.

Přesto,že je tvářenka na povrchu suchá,tak vůbec nepráší,alespoň mě ne.Výdrž je také obstojná.

Určitě není po téhle tvářence potřeba rozjasňovače,alespoň podle mne,protože tato tvářenka zastane obojí.Také si myslím,že by se dala použít jako takové multilíčidlo -na tváře a třeba místo očních stínů(díky jejím odleskům).


Tuto tvářenku seženete na stránkách http://www.biorganica.cz  za 630 Kč/3g.

Dále v jejich sortimentu dekorativní kosmetiky najdete třeba rtěnky,make-up,stíny na oči atd.

Kdybych to celé měla shrnout,tak z této tvářenky jsem naprosto nadšená,především díky tomu odstínu asi.Jelikož takovýhle měnící odstín mi v mé kosmetické sbírce chyběl.:)

Dále se mi moc líbí nápad vyrábět kosmetiku z květin a olejů,které "léčí" pokožku. A co se mi líbí nejvíce? To že netestují na zvířatech! :)

Ještě bych podotkla,že jsem se nikdy o bio kosmetiku moc nezajímala a většinou ,když jsem něco měla,tak to šíleně smrdělo nebo tak.Teď co jsem vyzkoušela Zuii jsem trošku změnila názor.

Podle mě se vyplatí investovat do takových produktů.I když já sama jako studentka,která nevydělává bych si to samozřejmě momentálně asi sama nekoupila.

Jako milé překvapení mi do balíčku ještě přidali pár vzorečků značky INLIGHT,což je také bio kosmetika,která se ale zaměřuje spíše na pleť a pokožku celkově.

Cenově je trochu výš to ano,ale co jsem zatím zkoušela čokoládovou masku,tak to bylo úžasné!Stačilo jí opravdu maličko.Takže to jejich velké balení by bylo asi na celý  život.Navíc to byl jakýsi olejíček s abrazivními zrníčky.Takže jsem po ní měla pleť jako dětskou prdelku.:)

Pokud vás zaujala dekorativní kosmetika Zuii ORGANIC nebo INLIGHT,tak se na ní určitě podívejte právě na stránkách biorganica.cz .

Tímto bych ještě chtěla moc a moc poděkovat biorganica.cz,že jsem měla tu možnost otestovat něco,co bych asi jinak nezkusila! :)

Zajímáte se o bio kosmetiku? Jaký je váš názor? Určitě mi napište do komentářů.:)

4 komentáře:

  1. Odstínově je tvářenka strašně krásná! Tyhle odstíny mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak už jsem psala,mě tenhle zajímavý odstín v mé kosmetické sbírce chyběl :) krásná je..ale ta cena :/

      Vymazat
  2. Já mám rozjasňovač a byl v úplně stejné krabičce jako Tvoje tvářenka. Taky jsem z té krabičky byla nadšená :-)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!