Translate

sobota 21. června 2014

A zase ty nákupy :)

Ahoj,

dnes tu pro vás mám článek s nákupy,které jsou asi nejoblíbenějším článkem, ještě spolu s recenzemi.:)


Jako první jsem zakoupila nějaké ty "čistítka" na obličej od Avonu.Respektive čistící pěnu s 2% kyselinou salicylovou,která má odstraňovat nečistoty a nedostatky pleti. A druhým produktem je čistící gel,který má čistit póry,zmatnit a zanechat hebkou pleť.Tyto produkty jsem si pořídila proto,že se mi po vysazení antikoncepce malinko zhoršilo akné, a tak jsem sáhla po těchto "čistítkách" z Avonu,které mám vyzkoušené z dřívejška.Momentálně oba produkty používám, jeden ráno a jeden večer,takže na ně bude později určitě recenze.:)


Další věcí z Avonu je parfemovaný sprej Only imagine...,který docela hezky sladce voní,ale nesmí se to s ním přehnat.Přihodila jsem také jejich bázi pod oční stíny,která je úplně mikro a roztomilá,ale stačí ji opravdu malinko,takže mi snad vydrží dlouho a také na ní později udělám recenzi.

A jelikož čekám velké letní pařáky xD, i když momentálně to tam vypadá spíše na déšť,tak poslední věcí z Avonu je Hydratační krém na opalování pro citlivou pokožku s SPF 50.Jelikož se opaluji celkem dobře,nejsem si jistá jestli zrovna 50ku využiji,ale moje mamka má citlivou pokožku,takže ta určitě ano.Já většinou víc jak 30ku tady u nás v ČR nepoužívám.


Protože mi došla řasenka a původně jsem do další nechtěla moc investovat,rozhodla jsem se,že si pořídím takovou tu fialovou tlustou od Miss Sporty s obřím kartáčkem,teď nevím přesně ten název,ale je hodně chválená.No nevím kde jsem byla myšlenkami,když jsem do toho obchodu (teta drogerie) šla,protože místo té co jsem si chtěla koupit, jsem pořídila řasenku Scandaleyes retro glam od Rimmel London,ke které tedy byl 125ml odličovač očí (údajně i na vodě odolnou řasenku).O této řasence se více rozpovídám v recenzi,ale musím říct,že mě tedy hodně zklamala a za těch 150 Kč co stála dohromady s odličovačem už bych si ji nikdy nekoupila,nehledě na to,že teď někdy probíhala v teta drogerii další akce,kdy toto duo stálo asi jen 99Kč.Takže jsem mohla 50 Kč ušetřit.No co už,to jsem celá já xD,musím mít všechno hned a pak to tak dopadá.:(

Díky DM skautovi jsem také získala mezizubní kartáčky,což je podle mě super věc a dlouho jsem je chtěla vyzkoušet.Bohužel to není nic pro mé citlivé dásně.Mám mezi zuby jen úzké mezery a když jsem tam ten kartáček vrazila xD,tekla mi krev.:/




A v DM skautovi se mi zdařilo ještě jednou a tentokrát jsem dostala možnost vyzkoušet dětský šampon Johnson´s baby,který je velmi zvláštní,protože je to pěnový šampon.Rozhodla jsem se,že ho otestuji na sobě,protože už malé děti v rodině nemáme.Už dlouho jsem si chtěla koupit dětský šampon,protože si myslím,že by mohl být šetrnější k vlasům.Kdyby mi nevyhovoval,tak jej využiji na mytí štětců.:)

Nepostradatelnou součástí jsou určitě jednorázová holítka,alespoň pro mě.Zvláště teď v létě.:)Tyto jsou z Penny marketu za pár korun a fungují skvěle.:)

Dalším produkt,který už jsme potřebovala,protože mi došel byl korektor.Já používám tento tuhý v tyčince od Essece už nějákou dobu,odstín matt honey mi skvěle sedí,protože má přirozenou tělovou barvu s podtónem do žluta,ne do oranžova.Na drobnější pupínky je fajn,ale pod oči bych si chtěla pořídit tekutý korektor,takže jestli máte tip na dobrý světlý tekutý korektor pod oči z drogerie (ne od Catrice,protože k této značce nemám přístup) tak sem s ním! :)Budu ráda.

Možná už víte,že já si laky na nehty vůbec nekupuji,protože mám nehty špatné a nalakované by nevypadaly dobře.Takže si lakuji jen nehty na nohou.Ale když jsem viděla tento nádherný petrolejový odstín laku od Astor v odstínu 243- DARK WATER BLUE za neuvěřitelných 20 Kč ve výprodeji,neodolala jsem!


Nesmí chybět ani zásoba vlhčených ubrousků,které tahám různě po kabelkách,protože se hodí vždy.
První z nich jsou Valentina vlhčené ubrousky pro intimní hygienu,které jsem koupila u nás ve večerce,ale myslím,že je pořídíte i v TETA drogerii.Jsou moc fajn. Další jsou nějaké s vůní jablka,také z večerky. A poslední jsou z Lidlu s vůní žlutého melounu, myslím.
Všechno jsou to malá kabelková (cestovní) balení,která stojí pár korun.:)


A jdeme do finále xD! Posledním nákupem z TETA drogerie byl antiperspirant cool and care bez alkoholu,značky ADIDAS,který mě ve výprodeji vyšel asi na 45 Kč..A pak jsem si na zkoušku pořídila dvou pytlíčkové balení jakéhosi pleťového peelingu na obličej s meruňkou (značka asi Zielona Apteka,vůbec tuto značku neznám,ale mám dojem,že bude polská).Nádherně ten peeling voní,ale na můj vkus je dost hrubý.Toto balení mi vydrží cca 5 použití a stálo mě 12 Kč.

Tak jo,to by bylo pro dnešek všechno.Já jsem si pořád říkala,že jsem si toho moc nekoupila,ale nakonec se toho nakupilo celkem dost xD.Doufám,že se vám tento článek líbil a kdyby jste měli třeba nějaký dotaz,tak určitě napište dolů do komentářů.:)

Hezký víkend!

1 komentář:

  1. Ten deodorant od Adidas je skvělý, používám ho a nemůžu si ho vynachválit :) Holítka z Penny jsem teda nikdy neměla, kupuji je spíš v DM, kde už je mám ozkoušené. Nějakou dobu už ale stejně přemýšlím nad epilací laserem (v Praze třeba tady, protože ten ušetřený čas mi za to stojí, i když epilace není zrovna nejlevnější.

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!