Translate

pondělí 2. června 2014

Oblíbenci-květen 2014

Ahoj,

rozhodla jsem se,že nakonec přeci jen budu dělat oblíbence každý měsíc,nebo se o to alespoň pokusím.:)
Kdyby některý měsíc oblíbenci nebyli,tak se nezlobte,protože to bude nejspíš tím,že jsem si moc nových věcí neoblíbila a nechci vám ukazovat pořád to samé dokola.:)

A teď už k oblíbencům za měsíc květen...což je takový mix všeho možného z kosmetiky.



Nejdříve bych začala asi lakem na vlasy od Syoss,který jste mohli vidět v posledním nakupovacím článku.Měl by obsahovat tekuté složky keratinu,Stal se mým oblíbencem snad po prvním použití.Ve vlasovém článku jsem říkala,že mám nejradši levné laky Taft,ale tenhle stál asi 70 Kč a je moc fajn! Nedělá mi takovou tu šílenou krustu slepených vlasů na hlavě,ale přitom hezky fixuje vlasy.:) Já mám č.4,normálně si pořizuji 5ky,ale tady mi tužící schopnost 4,nebo jak to nazvat xD stačí.Někomu by mohla vadit jeho vůně,mě se ale líbí,je to taková rádoby kadeřnická vůně bych řekla.

Co se mazání těla týče,tak jsem si hooodně oblíbila limitku od Baley- bodylotion MELON TANGO,který už mám skoro vyplácaný a určitě si nakoupím do zásoby,protože ta vůně bude na léto prostě boží! :)
Neříkám,že je to taková ta typická vůně melounu,spíše je to jako melounová žvýkačka.Nějak extrémně nehydratuje,ale na jarní a letní dny,kdy chcete mít pocit,že jste pro pokožku něco udělali,ale nechcete mít mastný film na kůži je tenhle produkt to pravé! :) Pokožka je poté na nějakou dobu provoněná a cítím se po tomto mléku taková svěží xD.Prodávají i další vůně,mne tahle oslovila nejvíce.

Mojí stálicí už několik měsíců,nejen teď v květnu je paletka NAKED basic,kterou mám fakt hodně ráda,kvůli jejím matným stínům.A jednomu perleťovému,který je skvělý na rozjasnění pod obočí nebo do vnitřního koutku.Mám i jiné paletky,ale většinou sahám po této paletce,protože mám ráda hnědé a přirozené odstíny na očích více,než ty barevné.Odstín faint z tého paletky využívám denně na úpravu obočí.Více se o této paletce můžete dočíst v recenzi,kterou jsem psala.

Abych tvářím dodala  šmrnc,zamilovala jsem si tvářenky.Mojí oblíbenou se stala tvářenka od Jordany,od.č. 47-Warm Cinder,která je dost výrazná,vínová,takže to chce opravdu jen lehce,ale vypadá hezky.Má v sobě zlaté třpytky,které v klidu zastoupí rozjasňovač.:)

Důležitá je i ochrana obličeje,především teď,když vylezlo sluníčko.Pro teplejší dny mám ráda tento pleťový krém od Astrid,který má sice jen střední ochranu 15,chrání před UVA i UVB.Moje pleť by potřebovala asi vyšší faktor,ale pořád je tohle lepší jak nic.Navíc se tento krém velmi dobře vsakuje a nenechává na pleti mastný film,takže je super i moji dost mastící se pleť.Měl by účinkovat proti stárnutí pleti,hezky hydratovat (což je pravda),má mít anti-ageing komplex z oliv.Můžu jej jen doporučit.

Také tangle teezer u mne našel skvělé využití.Teď když je horko,tak si musím častěji mýt vlasy a tangle je výborný pomocník pro rozčesávání jak suchých tak především mokrých vlasů !:)Zamilovala jsem si ho!

Moje "must have" v rtěnkách jsou rtěnka od MUA-č.3,což je nádherná velice výrazná růžová barva,která podle mě bude slušet především tmavovláskám.Je to fakt pro ty,které se nebojíte vyjít ven s výraznou rtěnkou,protože tahle je opravdu dost výrazná,ale krásná.Na jaro a léto se podle mne hodí nejvíce!Nosím ji jak na den,tak i večer.Ale nejvíce ji nosím na večer k nějákému neutrálnímu líčení v odstínech hnědé.:)

A druhou rtěnkou je pravý opak té výrazné růžové a je to rtěnka od Avonu z řady EXTRA lasting,což je mimochodem řada rtěnek,které miluju!Mám ještě i jiný odstín.Ale aby jsme se dostali k tomu co jsem chtěla říct.Mluvím o nude rtěnce- odstín cappuccino,což je krásná gelovo krémová rtěnka nádherného nude ostínu.Nedělá mrtvolné rty,naopak jak rády blogerky a youtuberky říkají,je to takové to moje rty,ale hezčí.Je velice přirozená a prostě nádherná no.xD

Ani jedna z výše uvedených rtěnek nemá shimmer,ani třpytky,což je hrozně fajn!Ta od MUA se malinko leskne,ale to je její gelovou konzistencí.:)


No a posledním kouskem je můj oblíbený make-up na jaro a léto.Já osobně se snažím přes léto make-upu co nejvíce vyhýbat,protože mám pleť mastnější a ucpávaly by se mi zbytečně póry.Ale pokud po nějakém make-upu přece jen sáhnu,třeba na večer,ale i přes den,tak je to tenhle pudrový make-up od Avonu.
Mám již druhé balení a pořád se nemohu dokopat k tomu,abych na něj napsala recenzi,ale snad brzy bude.:)Tím,že obsahuje pudrové částice,tak je skvělý pro mastnější pleť.Někdy ji po nanesení tohoto make-upu ani nepudruji.Přes den je to pak samozřejmě potřeba.

Je lehoučký,krytí je střední bych řekla.Jako nečekejte bůhví co.Je to lehký make-up,který spíše sjednotí pleť a vytvoří velice přirozený efekt sametové pokožky.:)Já mám odstín nude,který má trochu podtón do žluto oranžova což mi vyhovuje.:)

A jací jsou vaši oblíbenci na jaro,případně léto? :)

A pokud jste se ještě nezapojili do probíhající Giveaway,tak se určitě zapojte,budu moc ráda.:)

2 komentáře:

  1. ten melonovy krem je neskutocne super :) u nás v nr všade vypredaný !!! :D




    www.sweetlollipopqueen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak doufám,že ho v nejbližší době ještě seženu :D,já si ho kupovala,ještě předtím,než ho všichni začali tak něják objevovat :D :),takže už jej mám dlouho a téměř spotřebovaný :):(

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!