Translate

středa 28. května 2014

Tváře jako jablíčka? Ano! :)

Ahojte,

dnes jsem si pro vás po delší době připravila recenzi.Jak už je možná z názvu znát,půjde o tvářenky.
Vybrala jsem si tvářenky společnosti Jordana,které jsem si pořídila v dubnu k narozeninám na stránkách:  http://jordanacosmetics.eu/


Na stránkách mne toho zaujalo více,ale nejvíce však tvářenky,které si hodně vychvalovala Péťa z LovelyHair , a proto jsem neváhala si je objednat taktéž.

Nejhůře se asi vybíraly odstíny tvářenek,protože na e-shopu mají jen takové ty čmrkance,které odstínu rozhodně neodpovídají,proto bych doporučila se kouknout na internet na swatche,nebo třeba právě k Petře,která tam má snad všechny odstíny dobře vyfocené.

Co já vím,tak tuto kosmetiku jen tak běžně v drogerii neseženete,ale v naší zapadlé teta drogerii jsem viděla pár laků na nehty této značky.Tak zkuste třeba menší drogerie,nebo int.e-shopy.

Nejlepší na této značce je,že je velmi cenově únosná.Poměrně kvalitní tvářenka za 49 Kč? Musím mít!


Nejdříve jsem si jich chtěla objednat několik xD,ale pak jsem si řekla,že bych měla brzdit,že tolik jich stejně nevyužiji a pořídila si 3 odstíny.:)



Co bych k nim ještě tak celkově řekla,tak je to,že práší tak středně.Já mám  měkký štětec,který to hezky nabere a moc nepráší.Jsou velice dobře pigmentované! Alespoň odstíny,které vlastním já.Když jsem poprvé nanášela jednu z tvářenek (Warm Cinder),musela jsem si jít  smýt celý make-up xD,protože jsem byla zvyklá na jemnější tvářenky a s touto jsem to lehce přehnala a vypadala jak Marfuška xD.

 Jo a přesto,že obal působí celkem hezkým dojmem ,jedná se pouze o plast.Ale takový ten poměrně bytelný plast.Co mě malinko vadí je to,že tvářenka má šroubovací víčko,což není zrovna nejpraktičtější,především po ránu,když chvátáte.

A teď už k jednotlivým odstínům.




43 Peach Blossom-je poměrně přirozený odstín broskvovo-růžové,možná s kapkou lososové barvy,moc hezká jak pro světlejší typy,tak i na opálené pleti podle mne bude super.

47 Warm Cinder- vínová výrazná tvářenka se zlatými třpytkami,podle mě bude krásná především na podzim,ale já ji ráda používám i teď.Musí se s ní opatrně,protože je dost pigmentovaná a lehce to s ní přeženete.Asi to úplně  nebude odstín pro bledulky.Na fotce vypadá,že má spíše stříbrné třpytky,ale jsou opravdu zlaté.

50 Coral Radiance- hodně výrazná korálová,možná až neonová,určitě bude krásná na opálené pokožce,na fotce zase vypadá jinak :/,ve skutečnosti je víc výrazná,více neonová (svítivá).

Celkové hodnocení:






Plusy:                                                        Mínusy:

-velmi příznivá cena (49 Kč)                  -trochu práší
-balení z bytelného plastu                        -šroubovací uzávěr
-dobrá pigmentace i výdrž 
-jemně namleté
-velká škála odstínů (i matných)                    


Odstín,který používám snad nejradši je právě ten nejtmavší Warm Cinder,přijde mi velice univerzální,ale nesmí se to s ním přehnat.Nejméně využitý je zatím odstín Coral Radiance,na který jsem se těšila nejvíce.Asi bude přece jen hezčí až se trošku opálím.Ve stejném odstínu jsem si pořídila i rtěnku od MUA.

Určitě si v budoucnu plánuji koupit i další odstíny,třeba nějaký hnědý na kontury,nebo nějaký víc do růžova.:)

Na závěr bych se chtěla omluvit za fotky,prostě můj foťák nespolupracuje a ty odstíny se opravdu špatně fotí.:(

A co vy? Zaujala vás tato značka? Máte něco této značky doma?

6 komentářů:

  1. O tejto značke som zatiaľ nepočula, ale rada vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  2. určitě se vyplatí něco málo vyzkoušet za tu cenu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tu 43 by jsem si aji pořídila :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odstín č.43 je celkem přirozená moc pěkná barva :)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. ano,to jsou :) bohužel můj foťák tu poslední zářivou nezachytil přesně tak,jak vypadá a jak bych chtěla :/,je vážně zářivější,i když na pohled hodně podobná té první :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!