Translate

neděle 11. května 2014

Velké spotřebováno

Ahoj,

tak jsem zase kecala xD ! Říkala jsem,že článek bude s velkou pravděpodobností o rtěnkách,ale bohužel nebude,protože jsem zjistila,že jsem si některé swatche rtěnek smazala.

Taky jsem přemýšlela o tom,že bych možná (pokud se mi to povede) mohla rtěnky nafotit přímo na rtech,což by bylo asi lepší,bohužel můj foťák je slabší,tak uvidíme.:)

A teď už k spotřebovánu.Je toho celkem dost.Nelekejte se,že zde mám 4 spotřebované deodoranty (antiperspiranty).Je to proto,že je často střídám a mám jich načnutých několik najednou a jednoho krásného dne dojdou a je jich hold více.:)

Také vzorečků jsem tolik nespotřebovala najednou.Přiznám se,že je tady syslím už dlouho (ty obaly) a pořád jsem se nějak nemohla dokopat k tomu,abych o nich něco malinko napsala a bylo mi líto je vyhodit xD.

No,ale jelikož se mi tu těch "odpadků" nahromadilo požehnaně,a protože je chci konečně vyhodit,jsem tu s článkem.


 1.) Tělový sprej little back dress (Avon)
Tyhle parfemované  spreje mám moc ráda.Tohle byla taková elegantní vůně,řekla bych.Moc hezká vůně,měla jsem ji už několikrát.Není přeslazená.Moc mě baví ten název! :) A docela mě překvapila výdrž na těle,nebo oblečení.Většina těchto sprejů voní jen pár minut,tenhle de cítit déle.:) Určitě si jej koupím znovu.

2.) Šampon Head and Shoulders -ocean energy
Tyto šampony mám celkově moc ráda,ale tenhle konkrétně úplně božsky voní.Vůně pak drží i ve vlasech,takže super! V dalších nákupech pak uvidíte velké balení tohoto šamponu.

3.) Pěna do koupele s vůní vodního melounu (Avon)
Tyto pěny si kupuji s mamkou pravidelně.Krásně provoní koupelnu,dobře pění.

4.) Anti-perspirant Clean Sensation (Garnier)
Tento antiperspirant mě vůbec nenadchl a to mám produkty Garnier ráda.Vůně je podle mě spíše smrad,ani nevím k čemu bych to přirovnala.Prostě mi to nevoní.Co se týče pocení,tak to taky moc nepomáhá.Jediné plus vidím v tom,že má takovou tu pojistku,kterou zajistíte to,aby se vám to třeba nezmáčklo v kabelce.:)Jinak píší,že je bez alkoholu a parabenů.Každopádně obsahuje hliník,pokud by se o to někdo z vás zajímal.

5.) Anti-perspirant Extra Fresh (Garnier)
Narozdíl od výše uvedeného, mě tento antiperspirant celkem mile překvapil.Krásně svěže voní.Přijde mi,že i ten účinek proti pocení je mnohem lepší,než u předešlého kolegy.Sice nemá pojistku,ale i tak je fajn xD!

6.) Čistící gel s jemnými mikroperličkami
O tomto gelíku jsem psala recenzi,takže kdo by se o něm rád dozvěděl více,tak si ji přečtěte.:)


7.) Antiperspiranty NEO (Garnier)
Ze začátku jsem k nim byla trochu skeptická,ale nakonec až tak špatné nebyly.Ale stejně si pořád myslím,že za tu šílenou cenu nestojí.:)Plusem je krásná vůně,zajímavé balení,které je však dost nepraktické,zvláště tehdy,kdy vám začne produkt docházet a nemůžete jej vydolovat ven.Také jsem na ně psala recenzi.:)

8.) Krém s výtažky z mořských řas (Dermacol)
Příjemnej krémík.Krásně svěže (čistě) voní).Píšou na něm perfect base cream  a podle mě je vhodný jako taková báze nebo podklad pod make-up.Moc mi vyhovoval.Je hypoalergenní.Psala jsme na něj recenzi.

9.) Pěnový make-up (Avon)
Skvělý pro mastnější pleť.Mám již druhé balení a více se o něm dozvíte v recenzi,kterou budu snad brzy psát.:)

10.) Gelové oční linky (Essence)
Naprosto skvělé linky.Bohužel už se neprodvájí.Možná na výprodejích Essence je ještě seženete,ale jinak už nejspíš ne.Hrozně mě to štve,protože se mi s nima dělaly linky úplně krásně.Držely jak přibitý,necuckovatěly a vydržely na očích fakt celý den.Měla jsem je teda v černé barvě.Nikdy bych nevěřila,že se gelová linka dá použít na waterline.Jednou jsem to někde viděla a od té doby jsem nepožívala nic jiného.Bála jsem se,že na vnitřní linku mne budou v očích pálit,ale to se nestalo.Dokonce i na waterline vydržely celý den,což se mi u běžné kajalové tužky nestalo.Hrozně mě to štve,protože byly fakt moje oblíbené a já si je nenakoupila do zásoby.:(

11.) Fixačí pudr all about matt! (Essence)
Další z produktů značky Essence,který jsem si hrozně oblíbila a stejně jako u předchozího se přestal vyrábět! Jak jinak že? Vždycky,když si něco hrozně oblíbím,tak to přestanou vyrábět! :(
Byl moc fajn,na mou mastící se pleť-DOKONALOST!


12.) Relaxační koupelová  mořská sůl s levandulí a citrónovou trávou (Tetesept)
Má odplavovat stres a tak nějak celkově uvolňovat.Já si ji koupila jen tak ze zvědavosti,a taky protože jsem si chtěla udělat takový jako relaxační,odpočinkový večer.Docela hezky voněla.Je tam cítit trochu ta levandule a celkem dost intenzivně ta citrónová tráva.Zbarvilo mi to vodu do žluta a tak jako celkově to bylo fajn no xD.Nevím co víc říct,bylo to příjemné,ale žádný velký zázrak.:)Možná zkusím příště jinou vůni.

13.) Vzoreček tělového mléka do sprchy s kakaovým máslem (NIVEA)
Mě se  celkově takový ten "boom" kolem tělových mlék do sprchy,ať už do NIVEY,BALEY nebo jiných značek, vyhnul.Ráda však zkouším nové věci.Měla jsem možnost vyzkoušet takové ty první dvě mléka do sprchy,které měla Nivea.Nebyly špatné.Ty od Baley jsem nezkoušela.Teď jsem zkoušela tady to s kakaem.Docela hezky to voní,ale to je tak jediný.Podle mě ani jedno toho mléko nedokáže pořádně hydratovat.Alespoň ne tolik,jako já potřebuji.Pro lenochy možná fajn alternativa.Ale já se stejně po každé,když vylezu z vany nebo sprchy mažu,takže pro mne zbytečné.:)

14.) Šampon a balzám na vlasy s provitaminem B5 (Ziaja)
Tyto vzorečky jsem si vzala v jedné zapadlejší drogerii Teta,protože jsem už dlouho chtěla vyzkoušet něco jiného této značky, než je pleťový krém s olivou,který jsem měla asi tak před dvěma lety.
Vzala jsem si tedy několik vzorečků a jedním z nich byl i tento šampon a kondicionér (píší maska,ale je to myslím polsky,no prostě je to balzám).
Asi moc nemohu o těchto produktech říci po jednom použití.Jediné co bych zmínila je to,že opravdu hezky voní, a že jsem po nich měla vlasy takové jakoby hrubé,co se mi teda moc nelíbilo.Balzám byl dost řídký.Nějak mě to nenadchlo.

15.)Vzoreček vyživujícího krému s kakaovým máslem (Ziaja)
Původně jsem chtěla z této kakaové řady vyzkoušet tělové máslo,ale vzoreček tělového másla neměli,a tak jsem si vzala tento krémík.Chtěla jsem si něco z této řady vyzkoušet,hlavně kvůli té vůni.Bohužel jsem ji opět zase čekala trošku jinou.Možná si pletu vůni kakaa a čokolády.Nevím,ale prostě mi ty kakaové věci asi něják nevoní xD.Krém je hodně hydratační,celkem mastný,takže doporučuji na sušší pleť.:)

16.) Vzoreček parfému Moment de Bonheur (Yves Rocher)
Úplně božská vůně,alespoň pro mě! Dlouho se mi tu ten  vzoreček válel a nějak mě to nelákalo,tak jsem si jednoho dne řekla,že ho vyzkouším a napatlala jsem se tím navoněným ubrouskem.Hrozně se mi ta vůně zalíbila.Nedokážu ji popsat.Ale kdyby někdo věděl kolik stojí v plném balení,tak mi prosím napište!!! xD

17.) Zklidňující noční krém (NIVEA)
Myslím si,že tento krém je nějaká novinka,ale jistá si nejsem.Hezky hydratuje,ale lepí,což mi trochu vadilo.

18.) PHYSIOGEL krémy (Créme,A.l.Créme)
Tyto produkty budou fajn na citlivou pokožku,na podrážděnou pokožku.Moc sem v nich nepoznala rozdíl,ale myslím,že ten jeden byl nějaký klasický a druhý na začervenalou pleť,ale nevím to jistě,není tu český popisek.Dávala jsem si je na noc a byly moc fajn,hezky mi podrážděnou pleť do rána "uzdravily".Jsou hypoalergenní a bez parfemace.

19.) Šampon na vlasy (LAVERA)
Píší repair,takže to bude nejspíš na poškozené vlasy.Lavera je přírodní veganská značka,takže pro někoho kdo si na to potrpí,je to plus.:)Po jednom použití zase nemůžu moc říci,ale byl příjemný,vlasy hezky umyl,dobře pěnil a nádherně voněl.Píší,že je s vůní růže,mě to trochu vonělo jako pivoňky xD.

20.) Denní a noční krém (Kivvi)
O značce kivvi jste už mohli na mém blogu slyšet (většinou s pozitivními ohlasy).Bohužel tento krém mi nevyhovoval a hrozně mi smrděl.



21.) Olejíček na vlasy/konečky (Macadamia)
Tento olejíček jsem vyhrála v nějaké facebookové soutěži už někdy minulý rok snad.Byla jsme hrozně ráda,že mohu tuto značku vyzkoušet.Značku, o které se tolik mluvilo a já nějak neměla na to,abych si šla něco z této řady koupit.Olejíček byl moc fajn,hlavně na konečky jsem ho dávala jen malinko.Zajímavě voněl a toto mini balení mi vydrželo celkem dlouho.Ale neřekla bych,že by byl třeba neják extra super oproti třeba olejíčku z avonu.Ale byl fajn.

22.) Vzoreček dennío krému Dermo PURIFYER (Eucerin)
Tento krémík je určený pro problematickou pleť.Je lehký,trochu lepí.Měla jsem ho i v plném balení a psala jsem na něj recenzi,takže více info tam.:)

23.) Vzoreček balzámu na rty (BIOTHERM)
Balzámek byl moc fajn.Na rtech působil trochu jako čitý lesk na rty.Byl to takový průhledný gelík.Krásně voněl po broskvích a úžasně sladce chutnal! xD

24.) Toaletní voda  INFINITE MOMENT do kabelky (Avon)
Krásná vůně.Moc se mi líbí to mini balení do kabelky s rozprašovačem,protože dřív dělali jen kuličkové.Mám takových vůní několik,které střídám a kupuji si je pořád dokola.

25.) Maska na vlasy (Makadamia)
Maska této značky mě nadchla mnohem více,než ten olejíček na konečky.Je hutná a hodně vyživující.Vlasy jsem po ní měla nádherný,lesklý,vyživený.Hezky hydratovala a zároveň mi po ní vlasy netěžkly (neplihly) jako po jiných vyživujících maskách.Dávala jsem si ji do délek a směrem dolů.Navíc nádherně voní a vůně ve vlasech drží hodně dlouho! Takže jsem si ji šetřila jen na takové ty lepší příležitosti xD,kdy jsem chtěla mít voňavé vlasy.Kdyby nestála tolik,tak bych si určitě koupila plné balení.:)

26.) Krémové sprchové mýdlo (Ziaja)
Vůně této řady mne nadchla mnohem více, než ta kakaová řada.Toto mýdlo má sytě oranžovou barvu přesně jako pomeranč a taky tak voní! Jako čerstvý,rozkrojený pomeranč.Chystám se si něco z této řady pořídit.:)Nádherná svěží vůně.

27.)Vzorek pleťového scrubu (Kivvi)
Naprosto nejlepší scrub na obličej co jsem kdy vyzkoušela.Je jemný,nedráždí pokožku a přitom ji krásně čistí.Přišlo mi,že mám po něm takovou hezčí pleť.Hebkou,vyhlazenou a hlavně nevysušenou!Taktéž bych si to koupila v plném balení,kdyby to nebylo tak drahé (na mé poměry).Něco málo jsem o něm psala v článku o e-shopu naturals.cz.

28.) Vzorek intenzivního očního krému (Kivvi)
Příjemný oční krém.Krásně hydratoval a vyživoval moje citlivé oční okolí.Fajn výrobek.Více jsem o něm taky psala v článku na e-shop naturals.cz

Taky jste si mysleli,že tenhle článek nemá konce? Má!

Hurááá....koneeeec!



1 komentář:

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!