Translate

úterý 10. června 2014

Novinky Dermacol

Ahojte,

doufám,že přežíváte to šílené horko lépe než já.Já mám celý den v pokoji zataženo a mám tu 30 stupňů...hrůza.Hůř se mi dýchá a celkově tyto vedra špatně snáším.Tak doufám,že se máte lépe a dodržujete pitý režim a nepřeháníte to se sluněním! :)

Určitě jste už zaslechli o novinkách Dermacol,které nedávno přišli na náš trh.Zaujalo vás něco?:)

Mě osobně nejvíce z novinek zaujala bronzující paletka.Především ta spodní část by mohla být fajn na konturování.Určitě až půjdu do drogerie,tak si zkusím swatch (zatím nebyl na drogerii čas).:)
 Další kráskou je rozjasňující paletka,která mě osobně až tak nenadchla.Asi to bud tím,že já moc rozjasňovače nepoužívám, a když přece jen,použiji třpytivý stín na oči,který mi udělá tutéž službu.Ale pro někoho kdo rád rozjasňuje xD to asi bude.




Další novinka,která mě zaujala jsou mini oční stíny,které nesou název BONBON,což mi přijde naprosto roztomilé.Vypadají velmi skladně,což já potřebuji.Jen by mě zajímalo,jaká je asi jejich pigmentace.Nevíte?:)

Velké plus pro Dermacol za to,že vymysleli a uvedli na trh bronzující hydratační fluid,protože podle mě tohle dělá málo která značka.Možná by byl nějaký výběr v parfumériích,ale v drogerii jsem ještě na nic podobného nenarazila.Přijde mi to sice jako dobrý nápad,ale sama nevím jestli bych tento fluid užila.Nedokážu si to na mé pleti představit xD.Ale třeba jej někdy vyzkouším.
A aby nebylo zkrášovadel na tvář málo,přidali i rozjasňující hydratační fluidy.Jeden v odstínu LIGHT  a druhý v odstínu FRESH ROSE.Mě zaujal ten fresh rose.

Sprcháč,který bych chtěla zkusit,nebo alespoň očuchat,tu je už déle.

V novinkách nesmí chybět ani řasenka-100 LASHES Volume Build Up Mascara,která mě také až tak nezaujala.


A jako poslední ne zaujala řada DETOX and DEFENCE, z které jsem si vybrala micelární vodu.Nemáte ji někdo? Zajímalo by mě,jaká asi je.

Pokud některý z těchto produktů vlastníte,budu ráda,když mi do komentářů napíšete,jaké s nimi máte zkušenosti,jak jste spokojené atd. :) 

Já si pravděpodobně počkám na nějáké recenze známějších blogerek,které měly to štěstí a výrobky dostaly k zrecenzování a podle toho se pak rozhodnu,jestlii si něco pořídím.:)


obrázky (zdroj): http://www.dermacol.cz/novinky?p=1

1 komentář:

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!