Translate

pátek 4. dubna 2014

Spotřebované produkty

Ahoj,

dnes si dáme spotřebováno,což je pro mne snad nejhorší typ článku xD.Vůbec se mi do toho nechtělo a dokopala jsem se k tomu až teď,protože už se mi tu kupí další a další obaly.
Tentokrát jsem krom kosmetiky přihodila i dva obaly od mých oblíbených čokolád :-*.



1.) Biotherm BIOMAINS hydratační krém na ruce (vzorek-20ml)
Krém krásně voněl,byl středně hutný,ale že by to byl až takový zázrak a nějak extrémně mi ruce zachránil,to ne.:)Ruce jsou po něm hladké a provoněné,středně hydratované. V plném balení ho koupíte třeba na stránkách http://www.parfums.cz  za 392 Kč,ale nenašla jsem kolik ho je.

2.) Čistící pleťová voda Astrid 
S obsahem allantoinu a D-panthenolu pro každodenní dočištění pleti.Určená je pro suchou a citlivou pokožku.Nádherně voní.A je bez alkoholu! Na dočištění byla super,nevysušovala,ale na samotné čištění a odlíčení třeba make-upu by nestačila.:)Stála mě asi kolem 50 Kč v  akci a kdybych teď nenašla něco naprosto božího jako je bylinné toniku od Ryoru (bude v nákupech a taky později v recenzi) ,tak bych si tuhle vodičku klidně koupila znovu.:)

3.) Krém na ruce fruit cocktail od Oriflame
Tento krém mám už dlouho a naprosto božsky voní! Je růžový,což není podstatné,ale mě se to líbí xD.Je takový dost řídký a co se týče hydratace,tak to taky nic moc.Netuším,jestli se ještě prodává,ale klidně bych si jej koupila znovu kvůli té ovocné vůni,která drží i na rukou.:)

4.) Odličovací ubrousky Iseree (LIDL)
Ubrousky jsem koupila především ze zvědavosti.Stojí něco kolem 40 Kč a je jich tam 25.Myslím,že je některá z blogerek dokonce chválila.Bohužel mě zklamaly.Jsou určeny pro suchou a citlivou pleť což nemám,ale já si je koupila v období,kdy jsem měla tu pleť takovou podrážděnou a nechtěla jsem používat nic s alkoholem a tak.Pleť čistí tak jako normálně,jsou celkem dost napuštěné,v tom by problém nebyl,ale...ten smrad...Podle mě mají být jakože bez parfemace,ale mě vážně strašně smrděj xD,proto si je už nekoupím.Na obličeji mi to totiž dost vadilo,takže jsem je dopoužívala na ruce.

5.) Obrovská čokoláda Milka- Toffee Wholenut
Nic tak skvělého jsem snad nikdy nemlsala xD.Karamel,krém,výborná čokoláda,oříšky...must have! Vážně jí moc doporučuji.

6.) Další čokoláda Milka-Bubbly
Tuhle jsem vám sem dala jen proto,že jsem ji ještě před tím nikde neviděla.Píší že je to novinka,ale je mi jasné že už je na našem trhu určitě dlouho a já jsem jen slepá xD.Taky byla moc dobrá,ale ta předchozí je lepší xD :).Jsem prostě čokoholik!


Juchuuuu a dlouho odkládané spotřebováno je na světě :)!


Jo a kdyby jste chtěli vidět dubnovou a květnovou limitku od Essence,která dorazí i k nám tak mrkněte na blog této slečny :

http://illussoire.blogspot.cz/2014/02/essence-te-cookies-cream-preview.html
 http://illussoire.blogspot.cz/2014/04/essence-te-beach-cruisers.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Illussoire+(Illussoire)&utm_content=FaceBook

 (snad se nebude zlobit,že jsem sem dala odkaz :)..)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!