Translate

sobota 19. dubna 2014

Dubnové (narozeninové) nákupy + info k blogu

Ahoj,

dnes tu máme zase nákupy.Tentokrát se jedná o trošku více věcí,produktů (alespoň podle mě), ale to jen proto,že jsem měla v dubnu narozeniny a krom spousty čokolády,kterou mimochodem miluji a květin  jsem dostala nějaké ty penízky,které jsem neváhala hned utratit xD :/.

Jsem prostě hrozná,neumím vůbec šetřit a hned všechno utratím!
No,ale tak zase jsem si pořídila do své kosmetické sbírky spoustu produktů, po kterých už jsem toužila dlouho.
Nákup přes internet jsem neustále odkládala a říkala si,že je to zbytečné,že to nepotřebuji,že přece nebudu platit poštovné navíc a radši si koupím něco v drogerii.

Nakonec jsem neodolala a přece jen si objednala ze stránek:

http://muashop.cz/
http://jordanacosmetics.eu/

Jelikož jsem do této doby vlastnila pouze jedinou tvářenku,kterou už jsem dávno spotřebovala,hledala jsem nějakou jinou,levnou.Nakonec jsem viděla u Péti z Lovelyhair několik produktů velmi levné značky Jordana.

Podle mě tato značka není pořád ještě tak známá,ale postupně se o ní zmiňuje čím dál více.
Objednala jsem si tedy hned 3 tvářenky a jediné co o nich zatím můžu říct je to,že jsou úžasný a na můj vkus celkem dost pigmentovaný,alespoň ty odstíny,které mám já.


Co se týče nákupu na druhém e-shopu,tak tam jsem chtěla především Carmex,který byl i v mém wish listu a také jsem chtěla vyzkoušet štětec na make-up z no name řady.

Původně jsem si chtěla objednat nějaké štětce od Hakura,jenže je zrovna neměli na skladě, a tak jsem nechtěla čekat a objednala si tento štětec za 125 Kč. Nemůžu jej sice srovnat s jinými dražšími,protože je to můj úplně první štětec na make-up,ale za mne mohu doporučit! Prala jsem jej zatím 2x a zatím drží a chloupky z něj nepadají,je celkem pevný a má jemné chloupky,kterých je dost.Podle mne, je tento štětec minimálně pro začátečnice dobrou volbou !:)



Dalším štětcem,který jsem objednala byl štětec na linky,původně taky no name značky,ale přišel mi jiný, a to ten od MUA.

Tak trochu kámen úrazu byly tyto tři rtěnky značky MUA.To,že jsou dost vysušující jsem o nich četla různě na blozích,ale že budou až takhle hrozné,to jsem vážně nečekala.U spousty youtuberek a blogerek jsem na ně četla celkem aj chválu,ale já z nich teda nadšená nejsem.Možná ta růžová bude použitelná,možná i ta svítivá neonka,ale ta nude? Hrůza !!! Ale co bych chtěla od rtěnky za 49 Kč že?



Ještě o nich budu psát určitě recenzi. Každopádně i těch málo peněz co stojí mi teď přijde líto,když si vezmu,že jsem za to mohla mít jednu "pořádnou" rtěnku.

Další rtěnkou byla pak rtěnka MILANI,kterou jsem chtěla zkusit.Od této značky jsem doposud taktéž nic neměla.Barva je naprosto boží,neutrální červená barva snad pro každou ženu (odstín RED LABEL).Dokonce mi přijde,že opticky bělí zuby.Je krásně gelovo- krémová.Nevysušuje,perfektní pigmentace.Až vyzkouším více,bude recenze.



A po čem jsem toužila nejvíc? No přece po paletce Vintage romance od Sleek.Konečně ji mám doma.Je naprosto perfektní! Ty barvy jsou boží a určitě na ni bude také recenze s podrobnými fotkami.



Pak jsem ještě dostala pár věcí z Avonu od mojí maminky, a to odličovací gel s olivami,pěnový make-up (již 2 balení),sprchový gel a můj oblíbený olejíček na vlasy.:)



Co jsem si dál sama koupila byl make-up od Dermacolu,který je sice určen pro zralejší pleť a je v tmavším odstínu 3,ale podle mě na léto bude pro mojí pleť barevně v pohodě a to,že je určen spíše pro starší pleť podle mne nevadí.Já si osobně myslím,že takový make-up má možná tak větší SPF  a třeba více hydratačních a vyhlazovacích složek,což  by mi nemělo ublížit.



Tmavší odstín jsem si vzala proto,že jej vyprodávali za pouhých 99Kč a měli jen trojku,ale jak říkám,na léto bude fajn ,a kdyby ne,tak já make-upy stejně míchám.:)

Největší radost jsem si udělala náušnicemi se sovičkami.:)



Přikoupila jsem i relaxační mořskou sůl do koupele s vůní levandule a v lékárně pak tablety Panthenol,které jsou hodně chváleny v péči o nehty a vlasy.




No a to je vše.Omlouvám se za tak trochu odfláknutý článek,ale bohužel toho mám teď hodně a nechtěla jsem to dále odkládat.

K tomu se váže také info o blogu! Jen bych vám ráda sdělila,že celý květen nebudu přidávat příspěvky a nejspíš už ani teď (i momentálně jsem přispívala málo),protože mě čeká maturitní zkouška.:( :) Na konci května mi tedy začínají prázdniny,takže pak zase články budou.:) 

Díky za pochopení a všem přeji hezké Velikonoce!:)







7 komentářů:

  1. Také jsem dnes objednávala, na Jordaně tvářenky a laky na nehty, na muashopu též, pak jsem objednávala ještě z Hakura a už se těším až mi vše dorazí :o)

    http://lsg-blog-nejen-pro-plnostihle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jordana tvářenky jsou super. Zatím mám pouze jeden odstín, ale rozhodně si plánuji pořídit další. Rovněž mají úžasné laky a barevné balzámky na rty.

    Rad u - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laky na nehty bych bohužel nevyužila,protože se nelakuji,mám špatné nehty :) :(..ale tvářenky jsou super! :)

      Vymazat
  3. Ten Carmex vypadá úžasně!!! A ten štětec od MUA!!! Ahhh....

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/ (budu mooc ráda za každého prav. čtenáře)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tedy čekala od carmexu trochu víc,na to jaký kolem něj byl boom :),štětec na linky od MUA je celkem fajn je hezky tenoučký,bohužel já s ním neumím pracovat xD,mám radši takový ten zkosený štěteček,který se používá třeba i na obočí :)

      Jinak na stránkách MUA: http://www.makeupacademy.cz/ mají nyní celý týden poštovné zdarma při objednávce nad 300 Kč,což je podle mě moc fajn! :)

      Vymazat
  4. Štětce od Hakuro máma musím říct, že jsem velmi spokojena. Však si chci objednat i tenhle od MUA tak na cesty do kosmetické taštičky :) Tak jsem zvědavá jaký mezi nimy bude rozdíl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. poslední dobou slyšívám špatné ohlasy na e-shop (ne štětce) s Hakurem,tak mě to celkem odrazuje od koupi,ale třeba časem nějáký štětec objednám.:)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!