Translate

pátek 4. dubna 2014

Mini nákupy a výhry z GA

Dnes ještě jen tak rychle o výrobcích,které jsem si v poslední době zakoupila,nebo vyhrála v Giveaway.

Chtěla jsem to nechat na později ještě,ale jelikož budu mít 7.dubna narozeniny a většinou dostávám spíše než dárky květiny a nějaké peníze,tak pak chci udělat takový větší nákup na e-shopech a tak.:)


Už dříve jsem vyhrála GA,která byla o tak známý a oblíbený TANGLE TEEZER, z kterého jsem zatím celkem nadšená a sprchový gel od Dermacol s vůní pistácie, k tomu byly přiloženy ještě dva malé vzorečky sprchového gelu a tělového mléka Avon s vůní švestky a vanilky (nádherně voní).

Další výhra v GA byla hydratační maska od Avonu s řady planet spa s bambuckým máslem.Přiznám se,že jsem ji zkoušela jednou a je to jakési hrudkovité,nějak mě to nenadchlo,nemohu najít ani datum spotřeby.Od Vánoc už mají nové obaly,tak si nejsem jistá,jestli nemůže být třeba prošlý,nebo tak.

Mým velikým oblíbencem se stalo bylinné tonikum značky Ryor,ze kterého jsem opravdu hooodně nadšená.Pro mou pleť se stal jakýmsi zázrakem,ale více se o něm dozvíte v recenzi.

Klasikou je pak produkt značky Cien (LIDL).Tentokrát jsem si koupila kondicionér na mastící se vlasy.
Jelikož jsem si zapoměla balzám na rty,bez kterého nedám ani ránu,tak jsem si cestou k příbuzným koupila za pár korun balzám na rty z Penny marketu.

No a poslední věcí je koňský balzám s konopím,který má být extra silný a má být s přídavkem čertovýho drápu xD,což nevím co je,možná nějaká rostlina? Je určen k masáži kloubů,zad a svalů.Ještě jsem ho nezkoušela,ale zkoušela jsem jiný druh a na masáž byl vážně super.




6 komentářů:

  1. Taky mám Tengle Teezer ráda, ale má krapet krátkou životnost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ještě uvidím jakou bude mít životnost,mám ho zatím jen pár dní :) Na mokré vlasy je super! :)

      Vymazat
  2. Jej, tak opožděně: Všechno nejlepší! ;)
    ... na Tangle Teezer mám zálusk již docela dlouho, ale nějak se nemohu dostat k tomu si ho pořídit... :D --- budu moc ráda, když se dozvím, jak jsi s ním spokojená ;)
    :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů,děkuju moc za přání :) Určitě o něm něco napíšu po delším používání,zatím ho mám tak cca týden :)

      Vymazat
  3. Mě to tonikum od Ryoru zase moc nevyhovovalo, nepomáhalo mi vůbec na nic...

    OdpovědětVymazat
  4. Každé pleti hold vyhovuje něco :) Já mám pleť mastnější,toto tonikum mě nevysušuje a krásně pleť dočistí a mám tak i méně pupínků a hlubokých ucpaných pórů :)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!