Translate

úterý 18. března 2014

TIP na e-shop (www.naturals.cz)

Ahoj,

dnes bych vám chtěla dát takový tip na e-shop,na e-shop s přírodní a Bio kosmetikou,přírodními parfémy,eko drogerií atd.

V první řadě bych chtěla říct,že nejsem moc fanda takových těch bio přípravků,protože ty co jsem zkoušela kdysi mi hrozně smrděly,a tak mě to trochu odradilo.

No,ale díky tomuto e-shopu jsem získala možnost vyzkoušet zase něco nového.Tímto bych moc chtěla e-shopu www.naturals.cz poděkovat za to,že mi na vyžádání zaslali několik vzorečků jejich kosmetiky.



Nejvíce mě na jejich e-shopu oslovila značka Kivvi,kterou jsem před tím neznala.Teď ji začínám na blozích s kosmetikou vídat mnohem častěji.



Kosmetika Kivvi pochází z Lotyšska.Všechny výrobky  Kivvi obsahují olej ze semínek kiwi, jejichž neobyčejně výživný,neobsahují alkohol,nejsou testovány na zvířatech a další pozitiva.

Tato kosmetika často využívá ve své kosmetice bobuloviny posbírané v zahradách a lesích Lotyšska (borůvky,černý rybíz,jeřabiny,rakytník,arónie a další).Mě osobně se také moc líbí obaly produktů značky Kivvi.

A co jsem vlastně měla možnost vyzkoušet?

V testovacích kelímcích mi bylo zasláno:

2x vzorek TĚLOVÉ MARMELÁDY ( vůně- pomeranč a vanilka ; žlutá růže)

Nikdy jsem ještě nezkoušela na tělo něco,co nese název marmeláda.Avšak tahle první zkušenost mě velmi mile překvapila.Tyto marmelády krásně voní,není z nich cítit žádná chemie,ale opravdu to voní jako pomeranč s kapkou vanilky a jako žlutá růže,když uschne.Na těle jsem tyto marmelády cítila dlouho.

Krásně hydratují,připomínají mi konzistencí trochu kokosový olej (který mimochodem také obsahují spolu s olejem z rakytníku). Jediná dvě mínus pro mě jsou to,že na celé tělo ho docela dost spotřebujete a druhé mínus je jeho cena,která je v plném  balení 499 Kč/120ml.Měla by být 100% přírodní a 86% BIO.

1x vzorek ČISTÍCÍ PLEŤOVÉ EMULZE S MÁTOU A LOPUCHEM  

Tato emulze je určená pro smíšenou až mastnou pleť,což mám.Má být hydratační,uklidňující a obohacená o vitamin B5.Musím říct,že i tato emulze mě opět velmi mile překvapila.Má odstraňovat make-up a nečistoty,což zvládá naprosto skvěle.

Další plus je to,že je vhodná i na odstranění očního make-upu,čehož jsem se trochu bála,když jsem cítila,že voní tak trochu po mentolu.Ale bát jsem se nemusela,protože v očích mne vůbec nepálila a ani mi oči nijak nepodráždila.

Odlíčila mi stíny a část řasenky,zbytek řasenky jsem musela ještě dočistit jiným odličovačem.Zkusila jsem ji cca 4x.Má být 100% přírodní a 65% BIO.Cena plného balení je 406 Kč/150ml.

1x vzorek ČISTÍCÍ PLEŤOVÝ KOKTEJL JEŘABINA A BORŮVKA

Tenhle ten vzorek mě osobně moc neoslovil.Možná proto,že jsem jej zkusila jen 2x, a také proto,že moc na ty pleťové vody nejsem.
 Koktejl má vaši pleť jemně vyčistit, odstranit i make-up a zároveň zachovat její přirozenou rovnováhu.

Obsahuje extrakt z jeřabiny a květové vody,borůvek,brusinek, z maliníku a růže (skvělá tonizace).
 Zjemňuje díky extraktu z měsíčku.Omlouvám se,ale  výsledky moc nemohu posoudit ze vzorku.:)
Jediné co mohu říct,tak je to,že pleť po očištění tímto koktejlem byla taková oživená,šťavnatá (po ránu super).Cena plného balení je 345 Kč/150ml.Je 100% přírodní a 87% BIO.

1x vzorek MYCÍ GEL PRO INTIMNÍ HYGIENU S VÝTAŽKY ŘEBŘÍČKU A MĚSÍČKU

Pro každodenní šetrnou intim.hygienu.Kyselina mléčná má udržovat přirozené pH pokožky.Obsahuje zvlhčující oleje,chrání citlivé prostředí.Řebříček má mít antibakteriální účinky,měsíček a výtažky z aloe vera mají zklidňovat i velmi citlivou pokožku.

Já bych jej zhodnotila velmi kladně,jelikož já jen tak nějaký gel nesnesu.Tento mi velmi vyhovoval,voněl (smrděl) chych řekla tak trochu jako bylinky,nebo lékárensky.Dále bych řekla ,že byl skvělý jako prevence proti zánětu,kterými trpím celkem často.
Cena plného balení je 387 Kč/150ml.100% přírodní a 62 % BIO.




Dalšími vzorky,které jsem vyzkoušela byly vzorky v pytlíčcích.


2x vzorek DENNÍ A NOČNÍ KRÉM S VÝTAŽKY Z BŘÍZY A BORŮVKY

Ty jsem bohužel ještě nestihla vyzkoušet,takže k tomu vám nic neřeknu.

2x vzorek PLEŤOVÝ PEELING S BAMBUSEM A OLEJEM ZE SEMÍNEK PAPÁJI

Tenhle peeling musím hooodně pochválit! Byla jsem z něj naprosto nadšená a hrozně mě mrzí,že mi vzorečky došly xD.Je určený pro všechny typy pleti.Má být velmi jemný,což můžu potvrdit.Dále má obsahovat bambusový prášek s certifikovanými přírodními rost-linnými extrakty,má čistit pleť,zjemnit její vzhled,propůjčovat jí mladistvý vhled,čistit póry atd.

Musím potvrdit,že jak už jsem řekla,tak je velmi jemný a šetrný k pleti.Nějak mi ji nepodráždil.Pleť jsem si vždycky navlhčila a pak jí tímto peelingem masírovala,což bylo mimochodem velmi příjemné xD :).

Přijde mi,že by tento facial scrub mohl být dobrý na černé tečky,protože alespoň mě po použití tohoto peelingu tak nějak zmizly,alespoň některé na určitou dobu.

Proto si myslím,že častější používání by mohlo na tyto potvory pomáhat.Pleť jsem po něm měla jemnou,čistou a takovou jako vláčnou a hydratovanou,což se mi normálně u peelingu nestává.Myslím,že tu hydrataci dodají ty semínka z kiwi.:).
Cena plného balení je 535 Kč/ 50ml. Má být 100% přírodní a 72% BIO.

2x vzorek OČNÍ KRÉM SE ŠÍPKOVÝM OLEJEM A VÝTAŽKY Z JITROCELE

Já běžně oční krémy nepoužívám,jelikož si myslím,že jsem na to ještě dost mladá.Ale už jsem dlouho nad nějakým očním krémem přemýšlela.
 Má redukovat kruhy pod očima, otoky a jemné vrásky v oblasti očí, chrání proti škodlivým vlivům prostředí - UVA a UVB záření, větru a znečištění.

Tento krém byl fajn.Je takový nažloutlý,krásně mi do rána oční okolí zhydratoval a to je jediné co teď tak nějak potřebuji.Oči jsem měla hezky připravené na oční make-up.Přes den jsem jej nepoužívala.Oči mi nedráždil.
Cena plného balení je 787 Kč/15 ml.Je 100% přírodní a 69% BIO.




Kromě značky Kivvi můžete na e-shopu www.naturals.cz zakoupit další přírodní značky jako je např. LAVERA,WELEDA,NATURA SIBERICA,PURITY VISON,ALVA a spoustu dalších značek a drogistického zboží.


K balíčku se vzorky jsem taktéž dostala spoustu informativních letáčků.


Kdybych tohle vše měla shrnout a říci,které produkty bych brala v plném balení,tak je to určitě některá z TĚLOVÝCH MARMELÁD, nebo ten PEELING S BAMBUSEM A OLEJEM ZE SEMÍNEK PAPÁJI (zajímaly by mne účinky na černé tečky xD..)

Bohužel to teď moje finanční možnosti jakožto studentky nedovolí.Tak třeba někdy.:)

A co vy? Slyšeli jste už o značce Kivvi? Zaujalo vás něco z těchto produktů? :)






3 komentáře:

  1. Z e-shopu naturals.cz jsem taky dostala balíček na otestování a jsem zatím nesmírně spokojená! :) Jen ty astronomické ceny ....

    http://muffins-and-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tím, že přírodní kosmetika má vyšší ceny, ale na druhou stranu si myslím, že se do ní vyplatí investovat. Třeba tady ty produkty nejlevnější nejsou, ale když se podívám na složení a další výhody (netestování na zvířatech, kvalitní přírodní ingredience atd.), tak myslím, že aspoň občas tam něco stojí za ten nákup :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!