Translate

sobota 22. března 2014

"Nový" make-up STAY MATTE (Rimmel London)

Ahoj,

dnes si dáme po dlouhé době recenzi.:). Hlavní roli zde bude hrát  novější verze make-upu Stay Matte od RIMMEL LONDON.

Určitě jste o něm už slyšeli spoustu,ale i tak bych vám ráda řekla svůj názor na něj :).Měla jsem i tu dřívější verzi tohoto make-upu,ale musím říct,že tenhle je mnohem lepší ,alespoň podle mě.
 
Tento make-up jsem si zakoupila proto,že jsem na něj slyšela celkem dobré ohlasy,byla to novinka a prostě jsem už nějaký potřebovala.:)

Koupila jsem si jej v odstínu 100 Ivory,což je u nás myslím nejsvětlejší odstín.I přesto mi přijde,že bych snesla o kapku světlejší.Na léto by mohl být fajn.Až tak velký problém to však není,protože se dá hezky rozetřít do ztracenaa .Na fotce tolik tmavě nevypadá. 

Vytváří přirozený efekt na pleti a sametový pudrový vzhled.Konzistence je spíše taková krémová nadýchaná,ne tekutá.Musím říct,že opravdu matuje oproti té dřívější verzi.

Ne moc dlouho,ale 2-3h se nelesknu ( pak si chodím na wc ve škole odsávat maz toaleťákem a musím říct,že takový ten recyklovaný starý toaletní papír  funguje stejně dobře jako třeba matující papírky xD..).

Po nanesení make-upu přepudrovávám jen T-zónu.Ty z vás,které nemáte pleť až tak mastnou,tak možná nebudete muset pudrovat vůbec.

Co se krytí týče, tak jsem byla celkem mile překvapena.Krytí je střední až malinko vyšší.Rozhodně to není make-up cover,to ne!Ale kryje hezky (drobnější nedokonalosti pleti).Někomu,kdo je zvyklý zas třeba používat jen hodně jemné make-upy na sjednocení pleti může připadat krycí až moc.

Co mě na něm trochu mrzí je to,že během dne (nebo spíše k večeru,pokud si jej aplikuji ráno) se z obličeje začne ztrácet a večer už mám u vlasů jakoby cucky?No prostě ten make-up nahromaděný a pupínky je potřeba znovu překrýt třeba korektorem.
Nezvýrazňuje mi póry a pokud dáte dobrý podkladový krém,nebo bázi,tak podle mě vydrží i déle.

Já pod něj používám ještě matující krém od Dermacolu,o kterém budu psát později také recenzi a společně  tak pro mou pleť tvoří super kombo! :)

Kdybych to měla shrnout:


plusy:
Hezký jednoduchý a matný obal
matující efekt
krytí

mínusy:
odstíny
mohl by matovat déle
 asi nebude pro úplně suchou pleť

Toť vše! :)
Přeji vám všem hezký slunečný víkend :))



4 komentáře:

  1. Nad koupí pořád uvažuju, protože přece jen jsem bílá jak stěna a odstín je na mě stále tmavý, ale zase teď na léto by byl vynikající :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já osobně si myslím,že nejsem úplně bílá a přesto bych snesla o kapku světlejší,ale na léto bude fajn :) Teď na něj měli akci v teta drogeri za 169 Kč i s pudrem Stay Matte a v letáku co platí od 20.3.-29.3.2014 ho mají samotný za 119,90Kč..jen já hloupá ho koupila samotný za plných 169 Kč :D,kdyby jen počkala..

      Vymazat
  2. Odsávání mastnoty toaleťákem také provozuji a naprosto souhlasím s tím, že ten obyčejný a hrubý je nejlepší :-D Kam se hrabou matující papírky.
    Make-up jsem zkoušela ze vzorku a za mě teda určitě nee. Je na obličeji těžký a lesknu se už tak po hodině. Nevyhovovala mi předchozí verze, nevyhovuje mi ani tato.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak xD,na mou mastnější pleť je super :),trochu se bojím,že v létě bude moc těžký a bude se roztékat..ale uvidíme :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!