Translate

středa 5. března 2014

Co nového jsem si pořídila?

Ahoj,

mám tu pro vás zase pár věcí,které jsem si pořídila.


Už dlouho jsem chtěla takové ty lahvičky na cestování,kdy si do menších lahviček můžete přelét svoje oblíbené produkty a nemusíte tahat velké balení.Avšak jsem na tuto "vychytávku" nikde nenarazila.
Nakonec jsem tyhle lahvičky dostala od tety.
Myslím,že je dávaly k nejákému nákupu,protože jsou od Schwarzkopf.Každopádně jsem za ně moc ráda.Jsou to takové 100 ml lahvičky a jsou teda popsané: kondicionér,šampon a sprchový gel,ale podle mě je to fuk na co je použijete.:)


Další mini nákup byly tyto sprchové gely.Jeden je od Avonu (myslím,že je to nejáká jakože limitka) a druhý je mě neznámé značky Helios Herb.Ten druhý jsem koupila v obchodu s potravinami (název teď nevím).Oba moc hezky voní!

Jelikož mi došel korektor (je to už teda dááávno xD..),sáhla jsem po tomhle obyčejném v tyčince od Essence.Na pupínky používám make-up cover od Dermacolu,ale pod oči dávám spíše něco méně hutného,protože s coverem bych měla ještě větší kruhy pod očima! Koupila jsem jej za 30 Kč,protože vyprodávali tento odstín- 05 MATT BEIGE,jindy si kupuji MATT HONEY? 
Ten odstín je něco s medem no xD a je to taková hezká přirozená barva,která mi teda sedí víc než tento,ale tak nevadí.Pod očima se to hezky zaťupká a odstín je v pohodě.Taky ho dost používám jen tak na "překorektorování" xD ve škole.

Každopádně přemýšlím o takovém tom "tekutém" krémovém korektoru,který bude pod oči určitě lepší a nebude mi tak tahat kůži pod očima při aplikaci. Máte nějáký TIP? :)



No a zlatý hřeb večera xD! Ne to ne.Prostě jsem si potřebovala koupit nový make-up,jelikož se mi stala hrozně zajímavá věc.Koupila jsem si make-up,který prostě na mé pleti okamžitě oxiduje a jsem po něm jak pomeranč, i přesto,že je to světlý odstín.Chápete to?Jestli s tím máte někdo zkušenosti a víte třeba co za to může,budu ráda,když se podělíte,protože tohle se mi nestalo poprvé! :( Asi mám nějakou špatnou pigmentaci či co.

Pořídila jsem si tedy jeden z novějších make-upů a to ten nový STAY MATTE od Rimmel London v odstínu 100 Ivory.Zatím na něj mám takový neúplný názor,takže až jej vyzkouším pořádně,tak na něj určitě bude recenze.Každopádně se zatím mé smíšené až mastnější pleti celkem zamlouvá,až na ten odstín,protože i ten nejsvětlejší je o něco tmavší než bych potřebovala a to nejsem taková ta průhledná bledule a stejně.


 No a to je všechno!  A co vy jste si v poslední době pořídili nového? :)

2 komentáře:

  1. Stay Matte mě moc neláká, už kvůli těm odstínům. Pořád přemýšlím, jestli ti lidé, co sem dávají dovážet odstíny make-upů, logicky uvažují, protože bledule v drogerce téměř nemá šanci (až na několik výjimek jako Imperial make-up od Dermacolu atp. ale to jsou jenom takové výkřiky do tmy. :D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto s tebou souhlasím.S těma odstínama make-upů je to tady vážně zlý xD.Jak říkám nemyslím si,že bych byla bílá jak porcelánová panenka,ale teď po té zimě mi ta barva trochu chybí a sehnat světlý make-up,který nebude mít růžový podtón?Téměř nemožné!
      Ještě bych ráda vyzkoušela make-up od Revlonu,dost holek jsem koukala jej objednává z Aukra,tak uvidíme.:)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!