Translate

sobota 22. března 2014

Novinky od Dermacol a RYOR

Ahoj,

dnes již po druhé.Na stránkách ryor.cz a dermacol.cz jsem našla nějaké novinky a některé mě celkem zaujaly, a tak jsem jich pár na ukázku vybrala.


Například další druh sprchového gelu AROMA RITUAL od Dermacol s vůní sladkého manga.Ještě jsem nestihla vyzkoušet ten s kokosem a už je tu další ! xD :)
zdroj:  http://www.dermacol.cz/novinky/aroma-ritual-shower-gel-sweet-mango

Jako další mě zaujal,nebo spíš takhle,hoodně by mě zajímalo jak to funguje a hlavně jestli něco takové vůbec fungovat může za 169 Kč.
Jedná se totiž o vodě odolný make-up na tělo,který má okamžitě dodat efekt opálení a zakrýt nedokonalosti jako jsou drobné žilky,má opticky zeštíhlovat tělo a nohy atd.Myslíte,že něco takového může fungovat? xD :)

zdroj: http://www.dermacol.cz/novinky/body-make-up

Co mě zaujalo asi nejvíc je podkladová báze pod make-up značky RYOR.Docela by mě zajímalo jaká je,takže ji možná i vyzkouším časem.Jelikož má jen 10 ml,tak bych ji nejspíš používala pouze na oči,tak jak to mají ukázáno na obrázku na jejich e-shopu.Cena je cca 99Kč


zdroj: http://eshop.ryor.cz/www/obrazky/velke/29001.jpg?7.3.201413:09:03

A posledním výrobkem,který mne zaujal je zklidňující sérum na rozšířené póry,též přemýšlím nad koupí.



zdroj: http://pemi.cz/content/catalog/ryor_zklidnujici_serum_na-_pory.jpg


Zaujal vás některý výrobek ??? :)

7 komentářů:

  1. Ten sprcháč mangový by som rada vyskúšala, ja používam z tej kolekcie melónový :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já bych jej ráda vyzkoušela,já mám zatím jen pistáciový a pomeranč s belgickou čokoládou :),ale určitě chci zkusit i další druhy :)

      Vymazat
  2. Báze od Ryoru nemusí být vůbec špatná:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten make-up vypadá dost zvláštně.To jako někdo vezme flat top a celý den nanáší make-up?Tohle zkoušet nebudu.Naopak sprcháč se mi zdá, že bude dobrý doslala jsem od sestry meloun a už se těším až ho budu v létě používat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi ten make-up na tělo přijde jako hloupost xD :),sprcháče této řady jsou super ,tenhle by mohl taky krásně vonět :)

      Vymazat
    2. http://redblackwhite-nelka.blogspot.sk/2014/04/mate-uz-svoj-make-up-na-telo.html tady slečna píše o tom make-upu na tělo :)..podle mě obyč voděodolný make-up..který udělá oranžovo-hnědý nános a nic moc..

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!