Translate

čtvrtek 28. listopadu 2013

STAY MATTE-RIMMEL LONDON (make-up a pudr)

Čaute :),

dneska tu jsem opět s recenzí,tentokrát na make-up a pudr s řady STAY MATTE od  značky Rimmel London.

 MAKE-UP

Co říká výrobce:

Make-up Stay Matte pro svěží a matný vzhled po dobu až 12 hodin. Pečuje o pokožku díky přírodnímu složení.
Aktivní látky:
  • bavlna - kontroluje lesk,                   
  • okurka - pročišťuje póry,                                                 
  • heřmánek - zklidňuje pleť.
Vlastnosti:
  • bez parfemace,
  • vhodný i pro citlivou pleť,
  • dlouhotrvající a přirozená textura
Co říkám já:

Co se týče toho matování,tak 12 hodin teda nedá,aspoň mě ne.Možná je to tím že mám dost mastnou pleť v T-zo´ně především a nic mi víc jak 2h na obličeji bez lesku nevydrží! :(

Má lehounkou texturu (oil free,paraben free) a celkem dobře se roztírá a zapracovává do pleti,.Krycí schopnost je nižší až střední bych řekla,ale pokud nemáte nějaké mega akné,tak si myslím,že by mohl vyhovovat a malinké nedostatky zakryjete korektorem.
Jestli mi po´ry pročistil to nevím,ale určitě je neucpával,jako to některé make-upy,zvláště ty hutnější dělají.
Mám ho v odstínu 100 IVORY,což je nejsvětlejší odstín a celkem dobře mi sedl, i když má podto´n do oranžova a myslím si,že bledulky by mohli mít ještě světlejší odstín nebo víc do růžova.

Píší,že parfemovaný není,ale já z něj jakousi vůni či smrad cítím xD.
Určitě bych tento make-up doporučila především slečnám/ženám s mastnější pletí,s pletí normální až smíšenou a myslím,že by ho snesla i citlivá pleť.

Mě osobně nejvíce vyhovoval v teplejším období, i když v létě moc make-up nenosím,ale když byl potřeba tak určitě tenhle,protože je lehounký a celkem přirozený a když tento make-up přepudrujete pudrem ze stejné řady,dělá pěkný výsledný efekt.:)

Množství: 30 ml  Cena: 140 Kč( já koupila v akci za 99 Kč)


PUDR


Co říká výrobce:

Dlouhotrvající kompaktní pudr. Zmatňuje pleť a kontroluje nadměrný lesk. Pomáhá minimalizovat vzhled pórů.

Účinky: 
  • dlouhotrvající matný vzhled
  • krásně splyne s pletí
  • minimalizuje viditelné póry
  • kryje
  • sjednocuje   
Co říkám já:

Tento pudr je velmi oblíbený u spousty blogerek a nejen jich.I já si tenhle pudr velmi oblíbila a mám již třetí balení!
Jelikož mám mastnou pleť,pudr je pro mě naprostou nezbytností, ať už v kabelce,doma,tahám ho sebou i do školy,protože bez něj to prostě nejde.

Mám ho v odstínu 001 TRANSPARENT,ale měla sem i 003 a naprosto mi seděl.Jak název vypovídá, ten co vlastním já,již v druhém balení je transparentní,přesto má trochu pleťovou barvu a není to takový ten bílý prášek.

Je krásně namletý a po nanesení je po něm pleť krásně sametová,přijde mi tak jako i zároveň hydratovaná? Nevím jak to popsat.Pleť zmatní,já však potřebuji několikrát denně přepudrovávat,kvůli mé mastné pleti.Co se týče výdrže,tak na pleti vydrží poměrně dlouho,akorát já se prostě lesknu tak jako tak po každém pudru xD,ale pořád zůstává na pleti.
Co se obalu týče,tak ty první dva pudry měli to víčko takové dost volné a často se mi pudr otvíral.Teď co mám ten nový,tak mi přijde,že je uzavíraní pevnější a lepší,ale to je jen takový můj poznatek.

Co se mi ale na něm líbí nejvíce,je to,co by mohlo někomu vadit a to je jeho parfemace.Nikdy jsem neměla voňavější pudr! xD Vůně je nevtíravá,trochu mi připomíná tu modrou klasickou Niveu.:)

Pokud přemýšlíte,jestli dotoho pudru jít,zda ne.Tak za mě určitě ANO! :)

Množství: 14g  Cena: kolem 100Kč(teď na něj probíhá akce v Teta drogerii za 70 Kč)




Ještě bych se ráda zeptala,jaký pudr používáte vy,jaký je váš oblíbený pudr a hlavně který by jste mi doporučili na mastnou pleť,protože já sem z toho lesknoucího se čela a brady fakt už špatná ?!:( xD




2 komentáře:

  1. Pudr Stay Matte od Rimmelu je můj nejoblíbenější. Alespoň na nějakou dobu mi zmatní pleť, což jiné pudry vůbec nedokázaly, kvůli mé mastné pleti. Jsem ráda, že jsem tento skvělý pudr objevila. Chtěla bych vyzkoušet i nějaký "Stay Matte" makeup, ale momentálně mám makeup od Revlonu - pro mastnou pleť a jsem s ním nadmíru spokojená !

    OdpovědětVymazat
  2. na make-up od revlonu na smíšenou a masntou pleť už koukám dlouho,taky sem četla spoustu kladných recenzí,tak snad se někdy dokopu ke koupi xD :),můžu se zeptat jak moc jsi spokojená s krytím u make-upu od Revlonu?

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!