Translate

úterý 3. prosince 2013

L'ORÉAL - Micelární Voda 3 v 1 ( Sublime Soft )

Hezké odpoledne,

dnes přicházím s recenzí  v poslední době  poměrně hodně diskutované micelární vody od značky L'ORÉAL :),proto doufám,že moje recenze nebude úplně zbytečná,když je o téhle "vodě" teď psáno
 všude :).

Pro ty z Vás,kteří třeba neví co to micelární voda je jsem "vygooglila" pár informací.

Co jsou vlastně micely?

Pojďme si micelární vody trochu rozebrat. Micely si můžete představit jako shluk mikro molekul ve vodní suspensi, které ve styku s pokožkou „vytahují“ nečistoty. Obličej při odličování navíc nemusíte drhnout, micely fungují i bez toho, aniž byste pleť třely silou. Proto je odlíčení s micelárním roztokem tak šetrné k pleti. Přípravky navíc neobsahují alkohol, takže se nemusíte bát ani vysušování. Spousta vod je proto doporučována také k čištění citlivé dětské pleti.

..a teď už k samotné micelární vodě od  L'ORÉAL ...

Tuto vodičku jsem si zakoupila především z důvodu,že už jsme dlouho chtěla vyzkoušet nějakou micelární vodu,protože jsem nikdy předtím žádnou nevlastnila.
Chtěla jsem na "vlastní kůži" vyzkoušet co na tom všichni tak vidí,proč se o micelárkách tolik mluví a píše,co je na nich jiného,než na běžných odličovačích.

Samozřejmě také proto,že je dost přirovnávána k micelární vodě od Biodermy,která je podstatně dražší.
Pak když jsme ji viděla v nějaké akci v DM-drogerii za 99 Kč,tak jsem neodolala.

Má odličovat stopy make-upu či nečistot z obličeje,očí,rtů a zklidňovat pleť a tonizovat v 1 kroku.Má být vhodná i pro citlivou pleť,kterou já nemám,takže nemůžu                        posoudit.Hypoalergení a bez parfemace.

Určena je pro suchou a citlivou pleť.Já osobně nemám ani jedno,ale myslím,že žádné pleti nemůže uškodit něco pro citlivou pleť a já mám smíšenou pleť a dost mastnou v T-zóně a tato micelárka mi vyhovuje,nijak nezmastí.
Co mi velmi vyhovuje že po vyčištění pleti je pleť zklidněná a tak jako hydratovaná a jemná na dotek.

Já to dělám tak,že si nanesu micelární vodu na odličovací tamponek a přiložím nejdřív na oči,chvíli nechám působit a pak jemně setřu směrem dolů.

Mám raději odličovače na olejové bázi,ale tohle mě celkem překvapilo,protože v téhle olej není, a přesto make-up jak oční tak make-up na pleti krásně odlíčí a nenechá pleť ulepenou ani vysušenou.
Dalším plusem je to,že neštípe v očích,což se mi stává téměř u každého odličovače,že štípe aspoň malinko.

Jako mínus beru to,že dost rychle ubývá.

Množství: 200 ml   Cena : cca 100 Kč

(omlouvám se opět za fotku,prostě mi ten foťák nechce zaostřovat a dobře fotit)


4 komentáře:

  1. Tuhle vodu od Lorealu jsem ještě nezkoušela.. Chtěla jsem vyzkoušet vodu od Biodermy, ale k tomu ještě taky nedošlo.. v budoucnu si nějakou asi pořídím, protože mě jejich účinky zajímají :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě můžu doporučit tuhle levnější alternativu micelárky :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. ano,za mě je dobrá :),ale nemůžu srovnávat,jinou jsem neměla :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!