Translate

pátek 27. prosince 2013

Kosmetika Cien z LIDLU

Pěkný páteční večer,

mám pro Vás další recenzi,tentokrát na pár výrobků kosmetiky Cien,které jsem zakoupila,jak už název zmiňuje v obchodě LIDL.

Četla jsem mnoho recenzí na tyto výrobky,spoustu testů,a i přesto,že je tato kosmetika cenově velmi dostupná (cca vše do 100 Kč) je hodnocena velmi kladně a spoustě lidí vyhovuje více,než mnohem dražší kosmetika.

A teď už k tomu,co jsem vyzkoušela já.:)


TĚLOVÉ MLÉKO S AVOKÁDOVÝM OLEJEM

Je určeno pro normální pokožku.Má se lehce vstřebávat a nezanechávat mastný film.
Začneme obalem.Jedná se o obyčejnou plastovou "pixlu" s mlékem,což mi nevadí,ale přece jen pumpičkové balení by bylo lepší,co si budeme povídat.
Toto mléko je lehoučké konzistence,takže se opravdu krásně vstřebává a nezanechává mastný film,což je plus,tedy alespoň pro ty z nás,které nerady  čekáme než se mléko vstřebá.

I přesto,že je lehké konzistence,tak hezky hydratuje,pro vás které máte přesušenou pokožku to určitě nebude,nečekejte žádnou extrémní hydrataci,ale pro ty z vás co mají normální pokožku hydratuje slušně!
Je klasicky bílé barvy a co se týče parfemace,tak ta je svěží,no prostě taková čistá vůně,která mě osobně voní a přitom se netluče s parfémem.Za mě má toto mléko veliké plus,protože za 500 ml pouhých 40Kč? No to je nádhera!

Množství: 500 ml   Cena: cca 40-50 Kč

ANTI-PERSPIRANT PRO ŽENY-Dry clasic

Má vydržet 48h,což je samozřejmě blbost.Za prvé nevím kdo by se tak dlouho nemyl,já se tedy myji každý den,takže nevím zda to tak funguje,ale to je klasické lákadlo a kec xD :).
První balení jsem si koupila asi před dvěma roky,když jsem potřebovala na rychlo nějáký levný deodorant a jelikož do Lidlu chodím denně,tak jsem sáhla po něm.Tenkrát jsem měla myslím se zelným víčkem,po té následoval s modrým víčkem a pak ještě další..
Ne,nepoužívám tento deodorant pravidelně, i když to tak možná vypadá,že si jiný nekupuji.Mám jen velkou spotřebu a znáte to,přijdete do školy,nebo máte tělák a všichni chtěj půjčit deodorant a je hned pryč.Máte to tak taky? Určitě mi napište! xD

Já nemám s pocením úplně velké problémy,ale určitě tohle není t,co by potu zabránilo.Vydrží 2-3h,teda aspoň mě a pak musíte přestříkat.Jak voněly ty předtím už si nepamatuji,ale tenhle klasický s bílým víčkem voní celkem svěže.
Určitě si jej v nouzi koupím znovu,ale není to žádný zázrak.Jo a dávejte si pozor,nevím už jestli všechny verze,ale tahle verze dělá bílé fleky! Takže opatrně.

ŠAMPON S PROVITAMÍNEM- namáhané a poškozené vlasy (růžový)

Má pečovat o namáhané a poškození vlasy.Vlasy mají vypadat hladší a zdravěji.A má se skvěle doplňovat s kondicionérem ze stejné řady(ten nemám xD..).

S těmito šampony od Cienu mám velmi dobrou zkušenost!
Co jsem se koukala, tak snad všechny,krom toho na lupy ( který je také skvělý a nádherně voní!) jsou s provitamínem.
Že by to nějak napravilo moje poškozené vlasy to ani ne,ale krásně vlasy provoní,umyje,velmi dobře pění a hlavně po něm nemám vlasy umaštěné jako po všech ostatních šamponech!Vlasy jsou po něm hladké a dobře se rozčesávají.
Měla jsem i zelenou verzi,ta je myslím na mastné vlasy,ale nejsem si jistá, a také byla skvělá( tu jsem měla i s balzámem).

Takže za mě určitě doporučuji všechny šampony od Cien,i přesto,že jsem zkusila jen tři verze.:)

Množství: 300 ml  Cena: cca 40 Kč

ČISTÍCÍ PLEŤOVÝ GEL pro normální a smíšenou pleť

O tomhle gelu už jsem psala recenzi,takže kdyby to někoho zajímalo,tak to najde pod tímto odkazem:

http://janebeautyworld.blogspot.cz/2013/09/cien-cistici-pletovy-gel.html

..abych o něm nemusela psát znovu..:)



Toť vše!

Napište mi,zda máte zkušenosti s kosmetikou Cien a jak jste s ní případně spokojeni,co by jste mi doporučili,nebo který výrobek máte nejraději.:)

Já si ještě "brousím zuby"  na intimní gel a pak takové to tuhé tělové máslo v té krásné, skleněné dóze,které je také hodně chválené,ale je to jen limitka a já ji vždycky nestihnu ,nebo jí mají vyprodanou.:(

4 komentáře:

  1. Od Cienu mám také velmi oblíbený gel na pleť a šampon :) Momentálně přibylo i intim wash :)

    OdpovědětVymazat
  2. Intimní gel je super, já o něm psala i recenzi, moc mi vyhovoval.

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!