Translate

sobota 2. listopadu 2013

Fiorello tvářenka -Gabriella Salvete

Krásný víkend přeji ,

dnes jsem tu opět s recenzí!

Tentokrát se jedná o tvářenku od Gabrielly Salvete v odstínu č.4.

Tvářenka je v krásném odstínu ,takové starorůžové barvy.
Je to moje úplně první tvářenka.Šla jsem do drogerie s tím,že bych chtěla nejákou jemnější barvu na tváře,abych se s ní nejdříve naučila pracovat.
Koupila jsem si tedy levnější variantu od G.S. a s nákupem jsem velice spokojená.

Co říká výrobce: 
V elegantním obalu s novou kompaktní texturou růže na tvář. Je jemná a příjemná na dotek, odolná proti vlhkosti. Po nanesení výborně přilne k Vaší pleti, je dlouhodržící. Obsahuje vitamín A a E.

Co říkám já:
Obal mi z prvu přišel celkem pěkný a pevný,bohužel sem se mýlila!Asi po dvou dnech se mi barva vyloupla z krabičky,takže mi zůstala zvlášť náplň a zvlášť krabička a cca po dalším týdnu se mi ulomilo vrchní víčko.Vážně nevím jestli je to mnou xD,nebo jestli mám třeba vadný kus.

Co se týče barvy,jak už jsem říkala,jedná se o starorůžovou barvičku,velice přirozenou na tvářích,která má jemný stříbrný shimmer.Proto si myslím,že je vhodná i pro úplné začátečnice.


Mě osobně na tvářích vydrží poměrně dlouho,pokud si ji tedy neotřu,tak mi vydrží i téměř celý den.Nevím jak by působila na pleť s mastnějšími tvářemi.

Tvářenka je jemňounce namletá a téměř nepráší,když jsem ji zkoušela na testeru v drogerii,přišla mi více máslovitá,než pudrová.

Pigmentace je velmi dobrá,řekla bych tak střední až vyšší.Výhodou je,že se dá krásně zapracovat do pleti a nedá se to s ní přehnat.
Určitě bych si koupila i jiné odstíny,akorát mě mrzela ta krabička,která se mi rozbila,produkt jako takový je celkem dobrý.
Koupila jsem ji v drogerii TETA.

OMLOUVÁM SE ZA KVALITU FOTEK! :(


Množství: 4,5 g     Cena: cca 100 Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!