Translate

sobota 9. listopadu 2013

Balea-balzám na vlasy OIL REPAIR

Co říká výrobce:
Je určen pro extrémně poškozené a suché vlasy.Obsahuje pečující arganový olej.Hydratační komplex s pšeničnými proteiny,panthenolem a glycerínem stimuluje vlasové kořínky a posiluje vlasová vlákna.Působí proti padání vlasů,usnadňuje rozčesávání vlasů.Nechte chvíli působit a opláchněte.
Trochu jsem se ho bála,protože jsem měla od Baley šampon na hnědé vlasy a ten byl příšerný,nešel vymývat a mastil mi vlasy.

Co říkám já:
Nejdříve jsem v nějaké giveaway vyhrála maličké cestovní balení tohoto balzámu.Poté co jsem je vyzkoušela,jsem byla celkem nadšená,a proto jsme si zakoupila ještě plné balení.
Já mám vlasy celkem poškozené barvením, suché v délkách a u konečků a naopak mastné u kořínků.

Balzám je řekla bych tak středně tekutý,čekala sem jej hutnější,jakož to u balzámů bývá.Líbí se mi jeho parfemace,voní jak kdyby po nějaké mléčné vůni,možná s troškou kokosu,nebo vanilky? fakt to neumím popsat,ale vůně je příjemná a zůstává i chvíli ve vlasech po umytí.:)Vlásky jsou po něm jemné,dobře se rozčesávají, trochu se i lesknou a vlasy nezatěžuje.

Že by mi po něm přestaly padat vlasy,tak to vůbec.Navíc já nanáším balzámy do délek a ke konečkům a ke kořínkům vůbec,nevím jak vy,ale já bych měla totálně zmaštěné vlasy a myslím si,že správně by se to tak ani dělat nemělo.Takže ani kořínky asi stimulovat nemohl xD.

2 komentáře:

  1. Jedna malá pozvánka na GIVEAWAY - http://handbagforladies.blogspot.cz/2013/11/giveaway-getfashioncz.html pro Tebe. :-)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!