Translate

čtvrtek 2. dubna 2015

PANORAMICO curling mascara (Gabriella Salvete)

Ahoj,


možná jste si všimli,že Gabriella Salvete přišla  na trh s novou řasenku PANORAMICO curling mascarou,tudíž řasenkou,jak název napovídá,která má řasy natočit.Ještě před touto řasenkou se tu ale objevila její ségra,která byla určená na objem (volume),která měla obyčejný kartáček (neplastový).

Řeč dnes ale bude o té novější verzi - PANORAMICO curling mascaře.
Tato verze má kartáček plastový,což já oceňuji.Mám řasy poměrně krátké a tyto kartáčky mi vyhovují  (ne vždy) více jak ty obyč.Takže není divu,že když jsem tuto řasenku   "vyhrála" na testování na fb stránkách GS,měla jsem velikou radost.Ještě co se kartáčku týče,tak jeho tvar je asi takový: z jedné strany rovný,z druhé vypouklý.Určitě to sami vidíte na fotce.

Obal je bílý s černými nápisy.Mě osobně se nelíbí a působí na mě lacině,jako obyč bílý plast.Navíc balení je hodně tlusté a tak se hůře drží při použití.Mnohem víc se mi líbila jejich limitka DIAMANTE,tam ten bílý obal nepůsobil tak lacině.Mimochodem řasenka DIAMANTE od GS je moje top řasenka.:)



Bohužel.Tak jako mám řasenky od GS moc ráda a neskutečně mi vyhovují,tak tato ne.:(
Kartáček je sice hezký,plastový,má akorátní velikost,ale...


Neskutečně mi řasy slepuje.:( A to i když kartáček otřu o hrdlo nádobky.Myslím si,že vyhovovat mi bude možná tehdy až trošinku vyschne.Tato věc se mi ale stává často.
 Řasenka je ze začátku hodně mokrá,ale pak malinko vyschne a je na mé řasy perfektní.Uvidíme,ale zatím na mé řasy nic moc.Nenatočí je,spíše pod tou tíhou barvy ztěžknou jak kdyby a efekt téměř žádný.

Jelikož mám mastnější pleť,tak se mi i během dne v práci obtiskává pod očima,ale to jí nemám za zlé,protože mi to dělá každá nevoděodolná řasenka.:),to je dáno prostě typem pleti.:)

Minulý rok,kdy jsem používala sérum na růst řas a měla jsem po něm řasy krásné a dlouhé,tak věřím,že tehdy by mi vyhovovala.Teď,když je mám opět své,krátké,tak bohužel.

Vyhovovat podle mě bude těm,které máte rády výrazné,tak trochu slepené řasy.No řekněme si upřímně,že i zastánkyně slepených řas tu mezi námi máme,takže tak.:) Dále by možná mohla vyhovovat někomu,kdo má své řasy dlouhé a hezké.Ale to už je jen možná a kdyby...nevím no,je to potřeba asi vyzkoušet,protože jak asi víte,řasenky jsou velice individuální.Každé sedne něco jiného.:)

Shrnula bych to asi takto.Nejsem pro,ale ani proti.Uvidíme,třeba až malinko vyschne stane se mou oblíbenou řasenkou,kdo ví?! Ještě ji dám šanci.


Máte tuto řasenku doma? Jaká je vaše oblíbená? :)

6 komentářů:

  1. Taky jsem ji vyhrála v tom testování :) slepené řasy moc nemusím, ale uvidíme, třeba bude použitelná ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja moc nemám rada riasenky od Gabrielle Salvete. Mala som 2 a ani jedna mi nevyhovovala.
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. každý si hold musí najít svou "super řasenku" :)

      Vymazat
  3. Řasenky od GS mám obecně ráda, ale bez téhle se asi objedu:))

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!