Translate

sobota 28. března 2015

Testováno na chlapech ! ( nová vůně VIP PLATINUM / Playboy)

Ahoj,

dnes bych vám ráda představila novinku,respektive novou vůni od Playboye.Tentokrát se zaměříme ale na opačné pohlaví-muže.

Celý tento balíček jsem obdržela na testování ( s tím,že nechám testovat některého z mužů v mém okolí), za což moc děkuji.Testování se ujal můj 17 letý bratr.Byl hrozně nadšený,protože puberťák jako je on takových vůní využije snad nejvíce a vhledem k tomu,že toho na sebe leje kýble xD,tak mu to asi ani dlouho nevydrží.

Pokud jste fanoušky Playboy vůní,tak jistě víte,že Playboy už jednu řadu VIP má,tahle řada VIP platinum jen navazuje na tu předchozí.

No a teď už k samotnému balíčku,který obsahoval:

Toaletní vodu 100 ml/ 349 Kč

Sprchový gel a šampon 250ml/ 79 Kč

Tělový sprej 150 ml/99 Kč

V balíčku byly přibaleny i rozkošná sluchátka s růžovými zajíčky,které si nechám já.:)


No a protože neumím popisovat vůně,tak vám sem alespoň napíši složení vůně a třeba vám to něco napoví.

hlava: bergamot,březové listy,cedrové listy

srdce: aquatické nóty,zelené jablko,lístky fialky

základ: santalové dřevo,pralinka,tonka boby

 Tato limitovaná edice svěží orientální vůně má vyjadřovat  uhlazenou mužskou eleganci,s čímž určitě souhlasím.Vůně je krásná,dávala jsem ji očichávat více pánům z rodiny a všem voněla,je opravdu svěží, ale podle mě by se asi  úplně nehodila pro starší pány,ale je to asi o vkusu a o tom,na co se kdo cítí. :) Celkově mi vůně značky Playboy voní,tedy ty pánské.Ženské řady mi přijdou často přeslazené,ale zase třeba dámské sprcháče jsou fajn.

Ještě konkrétně k této nové řadě VIP platinum.Tato řada má moc hezké obaly! Stříbrná,zlatá a černá působí tak trochu luxusně a elegantně zároveň,což je pravděpodobně i záměr.


No a teď se podíváme na jednotlivé produkty!


Nejdříve začneme sprchovým gelem,protože mytí je základ,že?! xD Co páni určitě ocení je to,že je to sprchový gel spolu se šamponem,takže 2 v 1.Brácha tady ty sprcháče často nosí na trénink,takže je fajn  místo dvou produktů nosit jen jeden.:) Vůně se celkem drží na kůži i po umytí,což  je také plus.


Dále tu máme tělový sprej (deodorant).Zase jak znám chlapy,tak se tím stříkají od hlavy až k patě a nekoukají na to zda je to toaletka,nebo deodorant,který má přijít do podpaží xD.Každopádně pro nějaké velké pocení to asi nebude (výdrž 24h? to asi úplně ne).Fajn je ale na přestříkání během dne,aby jste trochu přebili ten smrádek.


No a jako poslední tu máme toaletní vodu,která je svou vůní nejintenzivnější ze všech těchto produktů.Má klasický rozprašovač,což se cení.Co vím,tak takové ty toaletky bez rozprašovače bráškovi leží na poličce zaprášené a nepoužívá je moc.Vůně celkem dlouho vydrží.



Pokud pak použijete všechny tyto výrobky naráz,vůně pak na těle (oblečení) drží déle (což zní logicky).

Udělejte své drahé polovičce,taťkovi, či bráchovi radost...:)



Přeji hezký zbytek dne všem! :)



Žádné komentáře:

Okomentovat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!