Translate

úterý 24. března 2015

Nedávné novinky od Schwarzkopf

Ahoj,

jsem tu s jedním malým (velkým) restíkem xD :). Už asi před  sto lety (možná už je to déle xD..) mi přišel  už druhý balíček od Schwarzkopf,kde jsem se již dříve stala VIP recenzentkou (testerkou).

Ráda bych vám tedy ukázala nějaké ty nedávné novinky,které se v našich drogeriích objevily.Recenze na všechny produkty budou později.:)


Jako první začnu stylingovými přípravky na vlasy.Už je to nějáký čas,kdy jste asi v drogeriích zaznamenali řadu essence ULTIME.Já z této řady měla nějaký šampon,ale přiznám se,že mě tato "dražší" řada moc nebere.Teď je tu řada nová a to styliste ULTIME.

Já jsem  v balíčku NA TESTOVÁNÍ  dostala lak a tužidlo na vlasy s biotinem právě z řady styliste ULTIME,oba výrobky mají dodat vlasům objem  (fialový obal) a vydržet až 48h v objemu a tvaru ( ha ha).Síla tužení je 4.No uvidíme,zkoušela jsem je zatím tak 2x a přijde mi,že dost slepují.:) Jinak se prodávají různé druhy těchto produktů,na různé druhy vlasů,různě tužící atd.


A u stejné řady na objem ještě zůstaneme,protože v balíčku bylo i stylingové suflé s biotinem,které by se snad mělo dávat ke kořínkům vlasů? :O No tak toho se trošku bojím xD.Možná tento výrobek dám na testování někomu jinému.:)

 


 V našich drogeriích se také nově objevily barvy na vlasy Palette,které by měly být bez amoniaku.Já si vybrala odstín 855- horká káva.


Není to tak dávno co jsem si říkala,že bych taky už měla konečně začít používat nějakou tu ochranu proti horku.Přece jen dlouhé vlasy potřebují více péče.Takže tento produkt mě v krabici zaujal snad nejvíce.Gliss Kur olej pro ochranu před teplem při fénování a žehlení.Spíš než olej bych tomuto produktu říkala vodička,která je jemně zamaštěná xD :).Každopádně vlasy jsou po ní hezké,nemyslím si,že by je tento sprejík zatěžoval a hlavně božsky voní.Jeho vůně mi připomíná takové ty olejíčky pro malé děti.


Na začátku jsem se zmínila o šamponu z řady essence ULTIME,který mi moc nevyhovoval a měla jsem jej  v minulém balíčku.Teď mi k němu tedy přibylo i  regenerační sérum s omega olejem.Uvidíme jaké bude.Fajn je aplikátor (kapátko),se kterým půjde produkt dobře nabírat.Netuším jestli mají také více druhů jako u stylingových přípravků,


No a posledním produktem je novinkový šampon MIRROR  GLOSS 24H od Schaumy.Měl by obsahovat tekuté mikro-krystaly,posilovat vlasovou strukturu a hlavně jak už z názvu vypovídá- vlasy by se po něm měly lesknout a odrážet světlo.Uvidíme jaký bude.:)


Tak a to je pro dnešek vše.Máte některý z těchto produktů doma? Zkoušeli jste některý?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!