Translate

čtvrtek 15. srpna 2013

Zklidňující odličovač očí LIRENE

Ahoj :),

dnes bych Vám ráda představila zklidňující odličovač na oči od značky LIRENE.

Takže začneme!

Co píše výrobce:
 Výtažek z hyacinty vodní má hydratační a vyživující účinky,allantoin a D-panthenol dodává jemné a uklidňující působení tohoto složení bez podráždění očí.Dokonale odstraňuje oční make-up a nečistoty.Použití už je klasické,navlhčit tamponek,přitlačit na oko,nechat působit a setřít.

Co říkám já:
Já jsem se na tenhle výrobek sice těšila,ale zase jsem od něj nečekala bůhví co,protože s odličovačema,které nemají olejovou složku mám problém a to nemusím mít ani voděodolné líčení.
Výsledek byl bohužel ta druhá možnost,tedy ta,že mě velmi zklamal.Odlíčí prd,pravda,že v očích neštípe,což je plus,ale hrozně špatně odličuje.Je to taková odličovací vodička.Takže ho používám spíše na dočišťování těch očí.Není parfemovaný,takže by mohl vyhovovat i citlivějším očím.Ale mě rozhodně nevyhovuje kvůli konzistenci,která není dvousložková :).
Je ho 125ml,koupila jsem ho v drogerii TETA,asi za 74 Kč .

Určitě mi napiště,zda tento odličovač také máte a jak vyhovuje,případně nevyhovuje :)

1 komentář:

  1. Tenhle odličovač jsem měla a vůbec mi nevyhovoval. V očích mě štípal a měla jsem je skoro vždy podrážděné. Odličoval tak středně no, žádná sláva.. Už bych si ho znova určitě nekoupila..

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!