Translate

čtvrtek 15. srpna 2013

BALEA deo spreje

Teď,když jsou taková horka,i když dnes zrovna moc né xD,je zcela nutnost mít u sebe nějáký ten deo sprej,nebo aspoň tělový sprej(samozřejmě základ je asi pořádná sprcha).Chtěla bych Vám ukázat ty  deo spreje od Baley,které mám já a podělit se o zkušenost  s nimi.


Obecně bych řekla,že nebudou pro někoho,kdo má fakt s pocením problémy a to,že je téměř na všech napsáno výdrž 24h,nebo dokonce 48h je pochopitelně blbost.

Mají 200ml (aspoň tyhle čtyři) :) a dají se koupit v DM drogerii,jelikož Balea je značka DM.
Já je většinou aplikuji do podpaží několikrát za den.Jelikož používám DRICOLOR z lékarny,tak se téměř nepotím v podpaží, a tak mi takové "obyčejné" deodoranty stačí.

Jsou to spíše takové "osvěžující šplíchátka" xD jak já říkám :).Většina z nich nádherně voní,často hodně sladce.

Které jsem vyzkoušela já?

Deo sprej Pitaya
Doteď nevím co to ta Pitaya vlastně je,asi nějaký druh tropického ovoce?Fakt nevím.Ale voní krásně svěže ovocně.Měla jsem už dva loni a letos jsem si jej pořídila znovu na léto.Ovšem ze všech těch deo sprejů,které představím,je pro mě asi nejlepší,protože přece jen trochu pomáhá proti pocení(možná také proto má na obale 48h a ostatní 24h).

Deo sprej Brazil Mango (limited edition)
Tenhle sprej je z limitky,ale k sehnání momentálně ještě nejspíš bude.Škoda,že není ve stále nabídce,protože ta vůně je úplně něco úžasného!!!Voní krásně sladce po mangu a citrusech.Docela mě mrzí,že jsem si nekoupila dva :(.Takže kdo ho ještě nemáte tak šup šup nakoupit si zásoby (mají k nim i sprchové gely,tělové emulze a spreje).

Deo sprej Kokos a nektarinka
Sprej mě nadchl vůní,když jsem ho v DM zkoušela.Voní,noo jak to říct asi po nektarince a kokosu xD,ale já tam spíš cítím to ovoce,než kokos.Myslím,že by  teď tahle vůně měla být v nabídce místo kokosových výrobků,ale nejsem si zcela jistá.Co se výdrží týče,tak ta je jako nula nula prd(tady píší 24h,mě snad ani dvě).Nevydrží nic.U těch ostatních cítím alespoň tu vůni trošičku,ale tahle vůně za chviličku vyprchá (alespoň mě ano),z čehož jsem byla trošičku zklamaná.

Deo sprej Fíky a čokoláda(limited edition)
Taktéž mi v obchodě hrozně voněl,doma už né tolik.Vím,že hodně blogerek říkalo,že jim tahle edice hrozně voní.Ano i mě,ale myslím,že ho více využiji na zimu,protože mi ta vůně přijde trošičku těžší,než ty ovocné.Vůni bohužel popsat neumím.Vydržel mi vonět celkem dlouho.Co se výdrže týče,tak 24h to určitě nebylo xD,ani půlka toho dne,ale i tak si myslím,že příjemný sprej,i když se teď asi už nebude dát sehnat,jelikož je to limitka.

A jaké jsou vaše oblíbené deodoranty a "šplíchátka" xD na léto? :)

10 komentářů:

  1. Já teda používám hlavně antiperspiranty, a to především od Garnier minerals :) No a nosím u sebe voňavku od B.U. Hippie soul (je úžasná, i když nejsem vůbec hippie :D).
    Asi budu muset ty od baley zkusit, mám s ní jen dobré zkušenosti zatím :)

    http://kralikvkrabici.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,mohla bych se tě ještě prosím zeptat,koukala jsem na tvůj blog a ráda bych si ten svůj taky něják vylepšila co se týče designu,mohla by si mi prosím říct jak sis udělala třeba tan vršek s těma fotkama a tak??Omuv mé vyjadřování,určitě víš co myslím xD

      Vymazat
    2. Udělala jsem to ve photofiltre :) Prostě jsem se koukla na šířku stránky, výšku jsem si určila sama. Takže jsem si udělala bílý obdélník, a do toho už jsem jenom vložila fotky, pootáčela a nadpis - Mno a pak jsem to v Rozvržení vložila do záhlaví. Je tam myslím použít fotku z počítače :) A dala jsem tam místo nadpisu a popisu :) a bylo to :) nic těžkého :)

      Vymazat
    3. moc ti děkuju,určitě to zkusím =))

      Vymazat
  2. Máš to moc pěkně udělané:-)

    http://havlikovakarolina.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. děkuji Vám holky,aspoň někdo už narazil na můj blog xD,já jsem z toho úplně nešťastná,protože si nevím rady především s tou technickou stránkou,takže takové ty detaily na blogu a tak :/,snad se časem někde přiučím :).

    Jo a deodoranty od Garnier jsou skvělé!Hlavně moje mamka si je chválí :).
    Ráda se kouknu na Vaše blogy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som vyskúšala ten Mangový a veľmi ma oslovil aj ten kokosový ja mám od Baley kokosový sprcháč a voňí úžasne :))

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!