Translate

čtvrtek 22. srpna 2013

Garnier Moisture Match-Oh so matte!-zmatňující krém

Tento krém jsem získala v soutěži o testování s Cosmopolitanem (prvních 200 soutěžících jej získalo).
Musím říct,že když mi přišel balíček,byla jsem velmi překvapená,protože se mi na e-mail nikdo neozval,že jsem jedna z vybraných (V ČR se tento krém jmenuje Oh so matte!,já na něm mám Shine be gone a není na něm český popisek,takže vážně netuším proč,ale obsahem bude asi stejný) :).

A teď už ke krému!

Popravdě mě vlna těchto krémů nějak minula,nevím nějak jsem po něm netoužila,ale když jsem objevila tuto soutěž,ráda jsem se zapojila a povedlo se.

Tento krém je určený pro smíšenou až mastnou pleť (proto zmatňující).Obsahuje výtažky ze zeleného čaje (detoxikační účinky a matující efekt) a rostlinného elixíru (hydratace).Má se nanášet ráno a večer na vyčištěnou pleť.Já ho používám pouze ráno pod make-up.
 



Je lehoučký,má gelovo-krémovou,přijde mi trochu našlehanou strukturu a  nazelenalou barvu.
Parfemace je mě osobně příjemná,svěží,možná je v ní malinko cítit alkohol,což se ale u zmatňujících a akné přípravků stává (ale nic silně zapáchající alkoholem).
Má hydratovat 24h,nějaká ta hydratace tam je,ale určitě nečekejte nic velkého.
Když ho na pleť nanesu,trošinku mi lepí,což já zrovna moc ráda nemám,ale pod make-upem a pudrem už je to v pohodě.
Co se týče toho,co mě zajímalo nejvíce a to jestli matuje,tak teda taky žádný zázrak.Spíše je ta pleť polo matná.Čekala jsme od něj trošičku více,ale i tak sem moc ráda,že jsem ho mohla vyzkoušet a určitě ho dopotřebuji a určitě to není zase nejhorší krém co jsme kdy vyzkoušela! :)


Množství: 50ml      Cena: 100-120 Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!