Translate

sobota 28. února 2015

Ultra Colour Indulgence (nové rtěnky od Avonu)

Ahoj,

určitě jste zaznamenaly (minimálně pokud fandíte kosmetice AVON),že se na trh dostaly nové rtěnky,které mají být unikátní tím,že mají gelovou konzistenci.Ano,jsou to rtěnky od AVONU,které nesou název ULTRA COLOUR INDULGENCE.

Spousta blogerek je buď momentálně testuje,nebo je už otestovaly a psaly recenze.Já jsem tu dnes se svou recenzí.

Rtěnky jsem získala díky výzvě,která probíhala na portálu Blogerky.cz,čímž opět děkuji,že jsem mohla zkusit něco nového a teď se i podělit s vámi o moje dojmy z této nedávné novinky ( na trhu zhruba od konce ledna).

Tváří těchto rtěnek se stala krásná světová topmodelka Irina Shayk.Na výběr je 20 odstínů,takže si určitě vybere každý.

Oficiální popis:

Unikátní gelové složení bez obsahu zatěžujícího vosku poskytuje účinnou hydrataci a sametově hebký pocit po aplikaci. Hydratační gelové složení rtěnky obsahuje syté barevné pigmenty dodávající rtům šťavnatou, svěží a zářivou barvu. Složení zároveň chrání před slunečním záření díky obsahu SPF 15.

Mé hodnocení:

První co mě zaujalo je určitě obal,který je krásný,řekla bych elegantní a jednoduchý.Určitě je to kousek,který se nemusíte bát vytáhnout ve společnosti z kabelky.Jedná se sice o plast,ale kdybych to nezkoumala,tak na první pohled si myslím,že se jedná o kombinaci plastu a kovu.Překvapilo mě jak je rtěnka uzoučká,díky tomu se ale hezky drží v ruce.Balení je za mě tedy na jedničku! :)


Také se mi moc líbí tvar rtěnky (kulatý).Ačkoliv to vypadá hezky,nějak se mi tento tvar nezamlouvá po praktické stránce,špatně se s kulatým tvarem rtěnky kreslí horní ret,ale tak třeba to je jen rukama xD.Tento problém jsem zaznamenala zvlášť u červeného, výrazného odstínu.Světlé odstíny,nude odstíny by mohly být fajn.K červenému odstínu asi budu používat konturku a možná i  nanášet rtěnku štětečkem bude také lepší nápad.


Konzistencí jsou rtěnky velice příjemné.Rty nevysušují,ba naopak hydratují.Když si je nanesu na rty,mám pocit,jako bych měla na rtech hydratační balzám,což je více než příjemné.Nemám ráda rtěnky, z kterých mám rty svraštělé a napnuté.Na rtech působí lehce leskle,díky gelové konzistenci.

Neřekla bych,že jsou nějak moc pigmentované,i když třeba červený odstín ,co mám, je pigmentovaný až dost! :) . Růžové,světlejší odstíny jsem však musela více vrstvit.Malinko mi připomínají rtěnky Al Bacio od GS,hlavně konzistencí.

Na rtech moc nevydrží,dají tak maximálně 2-3 hodinky bych řekla,pak je potřeba je přetřít.Vytrácí se tak nějak rovnoměrně,což je plus.S červeným odstínem mám  problém s tím,že se hodně obtiskává na vše kolem,takže na to bacha.Ty jemnější růžové jsou fajn.Asi bych si s těmito rtěnkami netroufla jíst,možná ani pít.Tím jak jsou hodně hydratační,tak se bohužel otírají a nedrží tolik.:(

Světloučké odstíny by ale mohly být fajn,něco jako trochu více zabarvené balzámky,které udělají šťavnaté rty! :) Tohle, dle mého názoru, splňuje třeba  právě odstín petal pink.

Určitě oceňuji ochranný faktor SPF 15.

K recenzi jsem dostala tyto tři odstíny:

petal pink- taková baby pink barvička,když se navrství je světle růžovoučká,žvýkačková,když se jí dá méně,vypadají rty prostě jen tak nějak lépe,než moje přirozené rty,trochu jako narůžovělý lesk.Tenhle odstín jsem si oblíbila nejvíc.

poppy pink- zářivější růžová,více šťavnatá,bude fajn na léto

red tulip- krásná červená,hezky se leskne,tak jako všechny,ale na tomto odstínu to jde nejlépe vidět

Na fotce níže vidíte rtěnku navrstvenou (pouze dvě vrstvy).Foťák mi trochu sežral barvy,ve skutečnosti jsou malinko zářivější.


Ani jeden z odstínů,které mám já, nemá třpytky! Jen lesk.

To je asi vše co bych k těmto rtěnkám řekla.Trochu mě mrzí,že jsem nedostala nějaké víc nude odstíny,více přirozené,protože červené a růžové rtěnky zrovna moc nemusím,ale určitě je využiji,hlavně na jaře a v létě.:)

Množství:  3g   Cena: 99 Kč (momentálně)

Zaujala vás tato novinka od AVONU? Máte některou z rtěnek doma? :)


11 komentářů:

  1. Rtěnky se mi moc líbí,určitě si do budoucna na otestování alespoň jednu pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda té výdrže, ale i tak bych si ráda na vyzkoušení nějakou pořídila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě vyzkoušej :),tu světle růžovou nosím teď celkem hodně a ráda,právě proto,že dodá rtům šťávu a je velmi příjemná :)

      Vymazat
  3. Pekne odstiny.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. To je škoda, že se ta červená obtiskava, ty nude odstíny budou nejspíš na tom lépe ;)

    OdpovědětVymazat
  5. poppy pink je krásná barvička :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Petal pink vyzera super :-)
    http://suesanqa7.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. petal pink se stala mou oblíbenou :),pokud se ji dá méně,je opravdu hezky šťavnatá,skoro jako moje rty,ale hezčí jak se říká xD:),pokud se navrství je to hezká žvýkačková růžová :)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!