Translate

pátek 27. února 2015

Nákupy: kosmetika + info o probíhající GA

Ahoj,

jelikož se mi tu zase "pár" kosmetických věcí nakupilo,rozhodla jsem se dnes sepsat článek s nákupy.Bez okecávek jdeme na to...:)

Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet peeling na obličej od Freemana,který je tolik chválený,stejně tak jsem chtěla dokoupit šmoulí  masku stejné značky,kterou jsem již dříve měla a plně mi vyhovovala,proto když se na věcičky od Freemana objevila v Teta drogerii akce a jeden výrobek vyšel na krásných 89 Kč,neváhala jsem a koupila si oba dva produkty.:)



Produkty Cien z Lidlu mám taktéž moc ráda,takže jsem doukoupila oblíbený šampon proti lupům,tentokrát pro citlivou pokožku.Nádherně voní! A na zkoušku jsem vzala i šampon 7 herbals a aloe vera,který je vhodný pro každodenní mytí mastnějších vlasů.Tak uvidíme jaký bude.:) Každý vyšel asi na 29 Kč.


Jedna nuda.O blíbené tamponky na odličování,taktéž z Lidu (v akci asi za 18 Kč).Vlhčené ubrousky do kabelky s vůní jahod (15Kč).



Sprcháče Dermacol mám moc ráda.Tuto vůni (IRSKÁ KÁVA) mám poprvé a voní božsky ( 29 Kč)! Nejradši bych ho snědla xD.Další sprcháč za pár kaček od Lilien,med a propolis (40 Kč).


Playboy vůně moc nemusím,ale tohle byl milý dáreček.:)


Ve výprodeji jsem objevila mono stín Astor v takové šedo-lila barvě.Rozhodně nedoporučuji,téměř nulová pigmentace,konzistence také nic moc.Nestojí ani za tu dvacku!

Nedávná novinka od Garnier.Z této nové řady jsem si koupila jen šampon.Moc hezky voní,ale jinak mi přijde úplně normální.Nic extra.:) Kolik stál nevím,ale byl v akci,takže asi do 50 Kč bych řekla.



Potřebovala jsem si koupit nový pudr,tudíž nejlepší volnou byl transparentní.Vybrala jsem si tento od UMA cosmetics ( v akci za 80 Kč),uvidíme jaký bude,bude na něj později recenze.Pěnový make-up používám běžně,mám ráda ten od Avonu,na zkoušku jsem vzala něco podobného od Essence (četla jsem na něj chválu) a za mě je teda lepší než ten od Avonu!Takže super,hezky kryje a na mastnou pleť je fajn.:)Stál mě 109 Kč.


No a na závěr jsem si tu nechala jednu taštičku  od Catrice s laky na nehty,kterou jsem  vyhrála v jedné soutěži.Jedná se o novinky (katalog jaro/léto 2015).Sada obsahuje gel lak,barevné laky a nad lak.Jak už bylo řečeno,obsahuje gel lak,tudíž by to mělo nakonec vypadat jako že máte gelové nehty.Uvidíme jak to bude fungovat,jsem na to zvědavá,Přijde mi,že se teď tak trochu "roztrhl pytel" s gelovými laky a firmy se předhánějí kdo udělá lepší.



A co jste si pořídili vy? Používáte některý produkt,který se objevil v těchto nákupech? :)

Info na závěr!

Momentálně na blogu probíhá GA.Z osobních důvodů tuto soutěž prodlužuji až do 10.3.2015! Takže máte ještě několik dní navíc na zapojení se! :) Soutěž bude pak vyhlášena následující den.

12 komentářů:

  1. Ten makeup pouzívám, i ten sprchový gel dermacol ale v jine vuni :-) ty laky ti zavidím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. laky jsou krásné,ale bohužel teď co jsem začala chodit do práce mám nehty úplně v háji :(,takže než se daj nehtíky do kupy,laky si ještě poleží :)

      Vymazat
  2. každý básní o tých sprcháčoch od dermacolu, tak keď aspoň dva spotrebujem kúpim nejaký :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě kup :),né všechny mi od nich voní,ale většina ano :),super jsou třeba hrozny s limetkou,čokoláda s pomerančem,nebo meloun :)

      Vymazat
  3. Taky mi přijde, že gel laky jsou všude, mě to teda zatím nechává chladnou :D každopádně jsem na ty Catrice zvědavá, doufám, že bude článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. budu se o článek snažit,bohužel jak už jsem výše zmínila,tak teď nemám vůbec žádné nety díky práci,kterou děám :( :)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. jsou to krásné barvy,já je zatím nezkoušela,ale mamka zkoušela ten tyrkysový a krásně kryl v jedné vrstvě a hrozně dlouho jí vydržel neoprýskaný a to s ním dělala vše a neměla ani nadlak,ani podlak,ani ten gel lak ,takže budou asi super! :)

      Vymazat
  5. Od Freemane je výborná maska, ta avokádová.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tu jsem měla také a byla možná ještě o kapku lepší než tato šmoulí,méně vysušovala,ale zase jsem to chtěla prostřídat,tak jsem sáhla po této modré,již po druhé :)

      Vymazat
  6. Přesně ty 2 výrobky od Freemana jsem používala jako čistící duo, peeling sice pleť vydrhne, ale je až moc hrubý, maska má velmi vtipnou barvu a z obličeje stáhne nějaký ten por a mastnotu ;) taky jsem ulovila stíny Astor za 20,- a za ty peníze nemá m co dodat, pigmentace je ok a s bází celkem těch 8 hodin na vicku drží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za mě jsou ty stíny od astoru hrůza a nedala bych za ně už ani tu dvacku xD...peeling se mě osobně zdá tak akorát,možná trochu jemnější..používala jsem i hrubší,ale nemám citlivou pokožku,tak leda co snesu :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!