Translate

středa 11. září 2013

TAG: Blogerská prokrastinace

Ahoj,

rozhodla jsem se udělat trochu jiný článek,než ty ostatní.

Vybrala jsem s TAG:Blogerská prokrastinace,kterých jsem viděla spoustu od blogerek na youtube a celkem se mi to líbilo :).Já osobně jsem si Tag otázky zkopírovala od PLUM FOOLERY,tedy od Káji.Tak jdeme na to!

 1. Jaký "beauty regime" (kosmetický úkon?) děláš jen zřídka?

Noo xD,dřív toho asi bylo víc,ale od té doby,co se o kosmetiku zajímám více,tak používám spoustu přípravků a tak.Co však používám zřídka jsou výrazné rtěnky a zanedbávám péči o nohy (paty).

2. Myješ pravidelně své kosmetické štětce?

Tak to se musím prásknout,že to trochu flákám xD.Jelikož,ale používám jen štětec na pudr a na stíny,případně linky,tak si říkám,že to není tak často potřeba,třeba jako štětec na make-up.Myji je tak jednou za 14 dní,ale vím,že bych měla častěji,už  kvůli mé problematické  pleti.:)

 3. Jak dlouho jsi schopná chodit s oprýskaným lakem na nehtech?

Tak v tom jsem taky flákač.Je pravda,že málo kdy si nalakuji nehty( nemám zrovna výstavní).Když si je nalakuji,tak většinou průhledným lakem.Párkrát do roka si udělám nehty barevné,ale pak je nosím několik dní oprýskané,protože nemám čas a a hlavně se mi NECHCE  je odlakovávat.Ach ta lenost.xD :/

4. Jak dlouho odkládáš nákup nového kosmetického přípravku, přestože ho nutně potřebuješ?

jsem ten typ,tzv. sysel xD.Takže mám několik věcí vždycky do zásoby.A když něco opravdu nutně potřebuji,tak si to koupím.Pokud se jedná o dražší věc, na kterou zrovna nemám,koupím si levnější variantu.

5. Nejhorší kosmetický přestupek/hřích? 

Asi by jste čekali třeba to,že chodím spát neodlíčená.Tak to ani náhodou! I kdybych byla sebevíc ospalá,nikdy nejdu spát neodlíčená!:)Ale když mi bylo tak 15,tak jsem občas neodlíčená spát šla a zanedbávala péči.Teď je můj kosmetický přestupek/hřích asi to mytí štětců a občas "hnípaní" se v akné :/.



6. Nějaká nekosmetická činnost, kterou neustále odkládáš?

Určitě učení !!! Myslím,že to nepotřebuje další komentáře.:)


 7. Když se jdeš bavit, necháváš úpravu zevnějšku na poslední chvíli?

Ne.Sice trochu záleží na příležitosti,ale většinou ne.Pokud jdu jen s kamarádkami někam ven,tak mi to většinou tolik netrvá.Ale pokud jdeme na diskotéku,zábavu,na pivo,nebo se prostě někam bavit a vím,že potkám spoustu lidí,tak si dám na vzhledu opravdu záležet,beru to zároveň jako zábavu.
Miluji ten dlouhý proces před tím,než odejdu xD.

8. Umíš dodržet zákazy nakupování  ?

Asi spíše ne.Záleží na tom jak jsem na tom finančně.Pokud špatně,no tak mám smůlu a nakupovat prostě nemůžu .Pokud mám dostatek peněz,tak je to zlý xD,protože dokážu utratit dost peněz za věci,které k životu člověk  vážně nepotřebuje.

9. Jak organizovaná je tvá makeup sbírka a sbírka laků?

Co se týče make-up kolekce,nemám toho moc,ale nemám ani jen základní make-up,takže tak něják středně , a  i když bych všechno chtěla mít pěkně uspořádnané,aby každý prodkut měl svou přihrádku,tak to tak nemám.Možná někdy časem v novém pokoji.Momentálně mám neco málo v šuplíku,v kosmetickém stolku naházené a zbytek v kosmetické taštičce.

Laků na nehty mám asi 15.Nejsem zrovna "lakový typ".Nemám pěkné nehty,proto je můj favorit průhledný pečující lak,případně lak mint barvy.Laky skladuji v malém plastovém košíčku na poličce.

Tak a to by bylo všechno.Doufám,že se Vám bude líbit takováhle malá tagová změna.
A určitě dejte vědět,zda jste tenhle tag už viděli ať už na YouTube,nebo na blozích a jak se Vám líbil.


Pěkný zbytek večera. :)

2 komentáře:

  1. Super tag !!:) takovéhle posty mám rada :)
    Přijd se mrknout i ke me budu rada :)

    www.olivains.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda,že se t tag líbí :)
      Ráda se na tvůj blog podívám :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!