Translate

úterý 3. září 2013

GARNIER-Pure fruit energy (energizující čistící gel)

Tento čistící gel je určen pro smíšenou až mastnou pleť s nedokonalostmi (mdlá pleť,rozšířené póry,nadměrný kožní maz..),což je přesně ta moje,a proto mi vyhovoval více, než předešlé gely určené na problematickou,mastnou pleť,které mne  vysušovaly.

Balení je velmi praktické,pumpičkové,což velmi oceňuji,protože mi stačí jedno pumpnutí a mám dostatečné množství na celý obličej a nemusím se zdržovat nesmyslnými obaly.

pomocné látky:
kyselina salicylová (odstraňuje nečistoty,čistí a stahuje póry),výtažky z grepu,granátového jablka a derivát vitaminu C k probuzení pleti,energizující vůně s ovocnými a citrusovými podtóny

Gel je velmi příjemný.Nanáším ho na navlhčenou pleť (trošičku pění) vmasíruji ho a poté smyji vodou.
Co na něm mám nejraději je ta parfemace!
Krásná citrusová,ovocná vůně,která poránu vážně probudí.Používám ho tedy ráno a večer.

Pleť vyčistí krásně,co se týče stahování póru,ty stáhne jen na chvíly,ale já ještě nenašla nic co by je dokonale stáhlo,takže jsem velmi spokojená.
Obličej mám potom hladký,matný a hlavně nevysušený!

Já mám již druhé balení,takže za mě ho můžu určitě doporučit,především těm co mají tedy mastnější pleť jako já.

Množství: 200 ml  Cena: 115 Kč


A jaký čistící gel na smíšenou až mastnou pleť používáte vy? :)

2 komentáře:

  1. ja som čistiacích gélov už vyskúšala celkom dosť..napr. Bioderma Sebium Mousse,Dermacol..a momentálne teraz mám clean and clear, ktorý mi celkom vyhovuje, ale keď sa minie asi dám na tvoju recenziu a kúpim si tento od Garnier :) ..už som po ňom trošku pokukovala :))

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,určitě jej vyzkoušej .Miluju jeho vůni! Od Garnier jsem měla už mnoho gelů,tenhle mi však vyhovoval nejvíc.Clean and clear se trošku bojím vyzkoušet,protože jsem na něj hodně četla špatné recenze,hlavně že vysušuje pleť a tak.:)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!