Translate

pondělí 13. července 2015

Nimbová čistící pěna na obličej ( HIMALAYA HERBALS)

Ahoj,

dnes bych vám ráda něco málo řekla o mém "letním" pomocníkovi na pleť.Na začátek bych připoměla,že mám pleť smíšenou až mastnou,takže především v létě se mi pleť dost mastí (zvlášť přes noc),proto jsem hledala účinný "odmašťovač" xD.
Hledala jsem něco co mi pleť odmastí a osvěží po ránu.

Nakonec jsem si vybrala NIMBOVOU ČISTÍCÍ PĚNU NA OBLIČEJ  od Himalaya Herbals,jsem zakoupila v TESCU.Od Této značky jsem již dříve měla hydratační krém,který byl perfektní,stál pár korun,hydratoval,ale zároveň nezanechával mastný film na pleti!


Značka Himalaya Herbals využívá ve svých produktech vzácné byliny pečlivě vybrané z podhůří Himalájí,zároveň v produktech využívá i tradiční medicínu Ajuvérda.Mě osobně je tato značka velmi sympatická a určitě bych chtěla zkusit i další produkty než je právě zmíněný krém a čistící pěna. :)

No a teď už k samotnému produktu.

Tato pěna je určena na problematickou pleť se sklonem k akné,takže nic pro sušenky (v dobrém).:)
Měla by být antibakteriální,a také by měla šetrně odstraňovat přebytečný kožní maz,nečistoty,stahovat póry,osvěžovat pleť a zabraňovat tvorbě pupínků.

Na obale se také píše,že by neměla zanechávat pleť suchou a napjatou.Jak už název napovídá,obsahuje výtažky z nimba,kurkumy a silice z oddenků trávy Vetiverie.

A co si myslím já?

Začneme balením,které je plastové. V pohodě.Fajn je také to,že pumpičkou,kterou produkt vylézá se vrací do původní polohy a nezůstává stlačená,tak jak se mi to u předchozích dvou pěn jiné značky stávalo.
Pumpičku tedy chválím,obecně mám ráda produkty s pumpičkou.
Co se obsahu týče.Produkt je taková zelená vodička,která se při pumpnutí změní na pěnu.


Co mi zpočátku hodně vadilo je parfemace pěny.Nemůžu si pomoct,ale připomíná mi to preparát na čištění čehosi,jar na nádobí,nebo tak něco.Nevoní mi.Časem jsem si ale na vůni (smrad) zvykla a teď už to nevnímám.:)

No a teď k účinkům. Tento produkt používám nejradši ráno na osvěžení pleti a zbavení se nečistot po noci,kdy se mi na pleti nahromadí spousta nečistot a mazu.Na odlíčení make-upu bych ji asi úplně nedoporučila,protože budete muset ještě celkem dost dočišťovat.Na " čistou" ( myšleno pleť bez make-upu a podkladu) je fajn.

Hezky pleť osvěží a zbaví ji mazu.Postupem času začaly mizet i pupínky.Hezky se vysušily a pak zmizely úplně.Takže na problematickou pleť za mě ano!

Souhlasit však nemůžu s posledním bodem,který výrobce uvádí- nezanechává pleť suchou a napjatou.Přesto,že mám pleť mastnější,tak mě po aplikaci malinko pleť pne a přijde mi sušší.

S tím však nemám problém,protože po aplikaci pěny,nebo jakéhokoliv čistidla si pleť mažu buď krémem nebo jsem si teď nově oblíbila olejíček.Pokud to tedy používám takto,je to v pořádku.Kdybych však měla pěnou vyčistit obličej a někam rovnou jít a nemazat,tak bych se asi necítila úplně dobře a pořád bych na pleť sahala a "toužila" (nenapadlo mě lepší slovo xD..) si pleť namazat.xD :)

Já bych do ní klidně šla znova,ale ráda zkouším nové produkty,takže uvidíme.Každopádně na značku Himalaya Herbals jako takovou určitě ještě mrknu.:)

Množství: 150 ml   Cena: 139 Kč (TESCO,INTERNET)





Hezký podvečer všem! :)


4 komentáře:

  1. Od téhle značky jsem nic neměla a to jsem se pořád přemlouvala, že bych měla něco zkusit..tak třeba mrknu po téhle pěně, mojí pleti by sedět mohla:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já momentálě používám pěnu od Alverde s jablečnou vůní :)

    Monča /KOSMETICKÉ RECENZE/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu jsem už také koukala,ale ještě jsem ji nezkoušela.:)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!